KINDERTOETSENBORD MET MUIS
Dit Mini kindertoetsenbord is 2/3 van de grootte van een normaal toetsenbord. De afstand tussen de verschillende toetsen is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen met kleinere handen ontworpen. Het design is echter helemaal op de kids gericht!
In het ontwerp van het toetsenbord is de letters A te herkennen, breder van onderen, taps naar boven toelopend. Dit voorkomt Repetitive Strain Injury (RSI) van polsen en armen. De toetsen passen heel natuurlijk bij de wijze waarop men normaal beweegt. Ze zorgen ervoor dat u met groot gemak typt op dit toetsenbord.
De bijbehorende muis met PS/2 aansluiting, die overigens ook los is te bestellen (!) is er een van het optische type, heeft 400 CPI (Counts per inch), derhalve geschikt voor een buitengewoon precieze besturing, op nagenoeg ieder oppervlak is hij te gebruiken. De muis is zeer geschikt voor kleine handen, hij is ook zeer licht en daardoor comfortabel in gebruik. Het is eigenlijk gewoon een heel lief ding.
Het bijzonder geruisloze scroll-wieltje is makkelijk om over internet of door een tekstbestand te 'glijden'.
De drie muisknoppen zijn, mocht u dat willen, te programmeren om een hoge werksnelheid bij bepaalde opdrachten mogelijk te maken.

Voor gebruikers met uitsluitend USB-aansluitingen op hun computer of laptop is deze converter verkrijgbaar bij Edupro.

Gratis type-software!
Software om met het toetsenbord te leren omgaan wordt meegeleverd! Een aantal programma's om spelenderwijs de letters en cijfers op de juiste plek op het toetsenbord te leren kennen, wordt gratis met deze set (alleen bij de combinatie toetsenbord en muis!) meegeleverd!

Voor volwassenen met kleine handen is precies hetzelfde toetsenbord leverbaar, maar dan in kantoorgrijs. Kijk elders op de site bij Minitoetsenbord met muis!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Kindertoetsenbord met muis PS/2 (K3-roze) à € 49,95
PS2 >> USB adapter/converter (alleen samen met kindertoetsenbord) à € 9,95