CLEVY TOETSENBORD, OOK IN BLUETOOTH!
De grote toetsen en kindvriendelijke look & feel maken het tot een ideaal toetsenbord voor leerlingen van groep 1-4. Naast robuustheid en een visueel eenvoudige layout zullen met name het gebruik van kleine letters, de doordachte indeling en het kleurgebruik kinderen helpen om toetsenbord schrijfvaardigheid te ontwikkelen. Uit onderzoek is gebleken dat de grote toetsen en solide constructie het Clevy toetsenbord ook geschikt maken voor mensen met een verminderde motoriek of mensen met een visuele beperking. De Clevy wordt geleverd met zowel USB als PS/2-aansluiting in 1 verpakking!

Het langzaamaan zeer bekende Clevy toetsenbord is er nu ook in een Bluetooth-uitvoering! Op veler verzoek is er nu ook een Bluetooth-uitvoering verkrijgbaar. Heeft u een iPad of een (bijvoorbeeld Samsung) Android tablet of een PC met een Bluetooth-ontvanger ingebouwd, dan kunt u nu ook dit heerlijke Clevy toetsenbord in de Bluetooth uitvoering gaan gebruiken. Dus fijn zonder draad uw tekst invoeren. Als u een computer heeft zonder Bluetooth-ontvanger, leveren wij gratis een piepklein Bluetooth USB-ontvangertje mee. Vermeld dat even bij de opmerkingen op het bestelformulier!

Er is voor de Clevy een plexiglas, dus doorzichtig geleidebord (keyguard) beschikbaar.

Dit t.b.v. mensen met tremoren en spasmen.

Er is ook een ondoorzichtige, zwarte uitvoering van de overlay (het geleidebord) beschikbaar.

Voor onze Belgische clientele is er goed nieuws, Edupro levert nu ook het Clevy toetsenbord in de Vlaamse AZERTY-uitvoering (2 versies, kleine letters en hoofdletters), aan dezelfde prijs als de QWERTY-uitvoering. Stukje service!! Het geleidebord voor mensen met motorische problemen past ook op deze uitvoering uiteraard!

Clevy Cover
De Clevy Cover is een permanente beschermhoes gemaakt van flexibel en stevig polyurethaan en beschermt het Clevy Keyboard tegen vuil en vocht.

De Clevy Cover heeft een perfecte pasvorm en wordt door middel van plakstrips bevestigd aan de onderzijde van het Clevy Keyboard.

Omdat de Cover geheel op maat gemaakt is, kan het Clevy Keyboard gewoon gebruikt worden wanneer de Cover geplaatst is.
De Clevy Cover is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek zonder deze te verwijderen. Op deze manier houdt de cover het toetsenbord hygiënisch en schoon.

Klik hier voor het complete Clevy assortiment.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Clevy toetsenbord met kleine letters PS2/USB à € 119,50
Clevy toetsenbord Bluetooth QWERTY-uitvoering (voorlopig niet leverbaar) à € 154,50
Clevy toetsenbordgeleider plexiglas à € 119,50
Clevy toetsenbordgeleider plexiglas incl. Clevy toetsenbord kleine letter à € 209,50
Clevy toetsenbord AZERTY-uitvoering à € 119,50
Clevy toetsenbord Bluetooth AZERTY-uitvoering (voorlopig niet leverbaar) à € 154,50
Clevy toetsenbord AZERTY-uitvoering kleine letter à € 119,50
Clevy toetsenbordgeleider plexiglas incl. Clevy toetsenbord AZERTY-uitvoering à € 209,50
Clevy Cover à € 79,95