BAT KEYBOARD
Doelgroep: mensen die de beschikking over één hand hebben.

Het BAT Keyboard is een éénhandig bedienbaar, compact keyboard dat alle functies kan vervullen van een fullsize keyboard, maar met meer efficiëntie en gemak. Uiteraard ook van belang als u alleen de functie van één hand kunt gebruiken. Het is gemakkelijk om met het BAT Keyboard te leren werken. Letters, cijfers, leestekens en andere commando's worden gevormd door simpele toetscombinaties, of "chords", die u binnen no-time beheerst. Het unieke ergonomische ontwerp van dit keyboard zorgt ervoor dat de handbewegingen minder inspannend zijn en vermoeidheid minder snel optreed; dit alles komt het comfort en de productiviteit ten goede. Het BAT Keyboard is de ultieme type-oplossing voor personen met fysieke of visuele beperkingen en de productiviteit stijgt aantoonbaar bij gebruik van grafische- of desktop publishing-software. De Macintosch versie is niet compatibel met OS X

Een Infogrip-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
BAT Keyboard rechtshandige versie USB à € 304,50
BAT Keyboard linkshandige versie USB à € 304,50
BAT Keyboard duale versie (voor zowel links-, als rechtshandigen) USB à € 507,50