AK MINI TOETSENBORD MET KLEINE TRACKBALL AK 440-TP-B
Doelgroep: mensen met zeer weinig ruimte op hun bureaublad of rolstoel-blad. Mensen met beperkte bewegingsmogelijkheden van arm en/of hand.

De AK 440 is een draadgebonden toetsenbord met ingebouwde trackball rechtsboven en twee ingebouwde muisknoppen linksboven op het toetsenbord. Het heeft 86 toetsen, maar de functionaliteit van een volledig toetsenbord
Dit toetsenbord is zeer veelzijdig in te zetten. Het is klein, maar kan van groot belang zijn! U kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als toetsenbord bij een server, bij een kassa, om een machine of rolstoel aan te sturen, of bijvoorbeeld als u op een beurs een demonstratie moet geven. Het is spatwaterbestendig, dus kan in niet-alledaagse omgevingen gebruikt worden. Wellicht weet u zelf nog meer toepassingen...

Bij dit toetsenbord is een geleidebord leverbaar als u bijvoorbeeld last van tremoren hebt, of met handschoenen aan moet werken in uw werkomgeving.

Afmetingen: 29 x 16 x 3 cm (l x b x h)
Aansluiting: PS2 of USB.

Toetsenbordhandschoen voor AK mini
Mocht u werken in een omgeving waar het vuil of vochtig is, waar vet of chemicaliën gebruikt worden, dan wel wordt het toetsenbord gebruikt door iemand die een veelvuldige speekselvloed heeft, is het goed te weten dat er een toetsenbordhandschoen voor dit toetsenbord te verkrijgen is!

Dit populaire toetsenbordje met trackball en muisknoppen is er nu ook in een witte/lichtgrijze uitvoering voor dezelfde prijs! Welke uitvoering u ook bestelt, de keyguard is er uitsluitend in het zwart!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
AK mini toetsenbord met kleine trackball AK 440-TP-Black (zwart) USB à € 99,50
AK mini toetsenbord met kleine trackball AK 440-TP-White (wit/lichtgrijs) USB à € 99,50
AK geleidebord (keyguard) voor mini toetsenbord met kleine trackball AK 440-TP à € 91,50
AK mini toetsenbord met kleine trackball AK 440-TP-Black (zwart) USB inclusief geleidebord (keyguard) à € 172,50
AK mini toetsenbord met kleine trackball AK 440-TP-White (wit/lichgrijs) USB inclusief geleidebord (keyguard) à € 172,50
Toetsenbordhandschoen AK 440-TP-B à € 25,95