MYBOARD KLEINE LETTERS
Doelgroep: kinderen en volwassenen die het moeilijk vinden om hoofdletters te onderscheiden, resp. die bezig zijn de klinkers en medeklinkers te leren.

Het MyBoard is bijzonder geschikt voor kinderen in de onderbouw van de basisschool. Het heeft toetsen die anderhalf keer zo groot zijn als die van een normaal toetsenbord en heeft duidelijke letters, die uitgevoerd zijn in blokschrift en niet in hoofdletters. Met behulp van de meegeleverde software kunnen voor hen die dat gebruiken ook 10 functietoetsen geëmuleerd worden, want die zitten er standaard niet op om de lay-out eenvoudig te houden. De gebruikte kleuren ondersteunen het leerproces van klinkers en medeklinkers, van belang voor het leren lezen! De aanslag is bijzonder licht, maar wel duidelijk. De toetsen zijn 2,5 bij 2,5 cm!

Bijzonderheden:
- Operating System: alle Windows platforms; Mac
- Compatibiliteit: Windows 98SE, 2000, ME, XP, Vista, MAC OS 10.1.5 en hoger
- Veiligheid: FCC CE Approved
- Milieu: RoHS Compliant
- Aansluiting op PC: USB, op verzoek leveren we een PS/2 verloopstukje mee
- Afmetingen: 47,5 lang, 17,5 cm breed en 3,75 cm hoog.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
MyBoard kleine letters à € 91,50