ORBITOUCH ERGONOMISCH TOETSENBORD ZONDER TOETSEN
Doelgroep: kinderen en volwassenen met motorische problemen, mensen met RSI, Carpale Tunnelsyndroom, mensen die enige vingers missen, maar toch willen typen etc.

De orbiTouch is een zeer bijzonder toetsenbord zonder toetsen. Het neemt de lastige eigenschappen van een normaal toetsenbord weg, zeker als u last heeft van stijve vingers, of één of meerdere vingers moet missen. Ook voor mensen met (beginnende) RSI is het een uitkomst. Als u beperkte motorische vaardigheden heeft, kan de orbiTouch ook uitkomst bieden. Het is een zeer comfortabele wijze van tekstinvoer of t.b.v. surfen over het internet. Want het is toetsenbord en muis ineen!

Toetsenbord én muis
De orbiTouch type een letter als u de twee koepels waar uw handpalmen overheen liggen in één van hun acht mogelijke posities schuift. U krijgt verschillende letters of cijfers door de koepels heen en weer te schuiven. De orbiTouch heeft ook een ingebouwde muis, de twee koepels heen en weer bewegen geeft u het volledig beheer over de computer!

Pijnvrij typen!
Om de orbiTouch te gebruiken, heeft u uw vingers niet nodig. Daarom vermindert het aantal bewegingen dat u moet gebruiken om tekst in te voeren op uw computer met 82% t.o.v. een standaard toetsenbord. En da's pure winst!

Makkelijk in gebruik.
Iedere orbiTouch wordt geleverd met een typeprogramma, met hulp op het beeldscherm, u leert binnen enkele uren met dit toetsenbord snel te werken. In een paar minuten typt u uw eerste letters en na een paar uur bent u een gebruiker die profiteert van de voordelen van dit toetsenbord. Ook kinderen maken het zich heel snel eigen.

Voordelen
Of u nu een toetsenbord op uw werk, op school of thuis nodig hebt, de orbiTouch ruimt als het ware de barrières die u had op, zodat u weer productief kunt worden!
De orbiTouch is het eerste gepatenteerde ergonomisch toetsenbord met een geïntegreerde muis, het maakt gebruik van handen en armen in plaats van uw vingers om te typen en uw handen rusten op het 'toetsen'-bord. Aldus een heel nieuwe dimensie aan het begrip typen gevend.
De eenvoudige orbiTouch-interface zorgt ervoor dat de gebruiker alle alphanumerieke en speciale toetsen die op ieder toetsenbord zitten, eenvoudig kan invoeren. Daarnaast is een volledig geïntegreerde drie-knopsmuis ingebouwd, ook middels de twee ergonomisch gevormde koepels te gebruiken. De alfabet- en kleurringen zorgen ervoor dat onmiddellijk na het uit de doos halen, de gebruiker aan de slag kan d.m.v. het kiezen van een kleur en een letter of cijfer. Een compleet zelfstudiesysteem (in het Engels, maar ook door kinderen snel te leren) wordt meegeleverd. Het geeft bijzonder snel resultaat!
De orbiTouch kan op iedere Windows PC via PS2 of USB poort worden aangesloten, zonder dat er drivers geïnstalleerd hoeven te worden. Op de orbiTouch zit twee jaar fabrieksgarantie.

Hoe werkt de orbiTouch?
- Elk van beide koepels schuift in één van de 8 zones om een letter of cijfer te kunnen typen. De koepels hoeven niet te draaien!
- U kunt ze gelijk of één voor één bewegen.
- De koepels komen automatisch in hun ruststand terug.
- Schuif de rechterkoepel naar de zone van letter of cijfer dat u wilt typen, schuif de linkerkoepel naar de kleur van die letter of dat cijfer.

Nu u weet hoe e.e.a. werkt, kunt u eenvoudig de orbiTouch aansluiten en beginnen met typen! U kunt op twee manieren de orbiTouch aansluiten, via de PS/2-poort of de meegeleverde USB-adapter. Deze laatste wordt vooral voor laptops gebruikt. Maar hoe u hem ook aansluit, de orbiTouch werkt altijd op precies dezelfde manier.

Waarop werkt de orbiTouch?
Hij is PC Compatibel en werkt ook prima samen met de Apple Macintosh, De orbiTouch heeft geen drivers nodig. Eenvoudigweg aansluiten en typen maar!

Wie gebruiken de orbiTouch en waarom?
Mensen die de orbiTouch gebruiken willen meer comfort tijdens het typen of ze vinden het lastig om een gewoon toetsenbord te gebruiken omdat er zoveel vinger- en polsbewegingen gebruikt moeten worden daarbij. Bijvoorbeeld omdat de gebruiker tijdelijk of permanente beperkingen in vingers en pols heeft. Ook mensen die met handschoenen aan moeten werken op hun werkplek en die niet uit kunnen of mogen doen tijdens het typen vinden baat bij de orbiTouch! Er zijn veel redenen, maar slecht een paar oplossingen op dit terrein. De orbiTouch is zo'n oplossing!
Traditionele toetsenborden kunnen pijn veroorzaken of gewoon niet comfortabel genoeg zijn. Daarom is de wijze van aanpak van de orbiTouch uniek en het toetsenbord heeft al een aantal prijzen gewonnen op gebied van design en ergonomie.

Thuis
Er zijn duizenden mensen met handicaps aan hun bovenste extremiteiten. De oorzaak kan zijn Repetitive Strain Injuries (RSI), Carpale Tunnel Syndroom (CTS), Cumulatieve Trauma problemen of andere omstandigheden of aandoeningen. Voor alle mensen die hieraan leiden zijn normale toetsenborden een straf en/of heel pijnlijk om te gebruiken.

In School
De orbiTouch stelt kinderen die voorheen niet in staat waren een computer te bedienen, nu helemaal zelfstandig ermee aan de slag te gaan! Als een kind moeite heeft een gewoon toetsenbord te gebruiken, vanwege fysieke aandoeningen, dan zorgt de orbiTouch ervoor dat hij of zij weer online kan zijn!

Op het werk
De voordelen van de orbiTouch zijn duidelijk. Productiviteit op de werkplek en werkzaam kunnen blijven in uw baan, zijn nu mogelijk, in plaats van te moeten stoppen met werken door uw aandoening(en). De orbiTouch zorgt voor nieuwe kansen op een fijne werkplek voor mensen met een handicap. Persoonlijke verbetering van werkomstandigheden en minder mensen die niet meer kunnen werken zijn enige voordelen.

Wat krijgt u?
Iedere orbiTouch wordt geleverd met ondersteunend material, zodat u snel van start kunt en snelheid kunt gaan maken. Een typeles programma, in het Engels, maar bijzonder simpel van uitvoering, wordt meegeleverd. On-screen help kunt u vinden, zodat u rap aan de slag kunt, al binnen enkele minuten en u heeft de orbiTouch vaak al binnen enkele uren volledig onder de knie.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
OrbiTouch Ergonomisch toetsenbord zonder toetsen à € 432,50