COMFY TOETSENBORD
Doelgroep: kinderen van 1 tot 5 jaar

Comfy is 's werelds eerste toetsenbord speciaal ontwikkeld voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Het vervangt het standaard toetsenbord en de muis, waardoor ook de allerkleinsten zelfstandig kunnen spelen. De Comfy producten zijn zodanig ontworpen, dat zij aansluiten op de motoriek en vaardigheden van jonge kinderen. Uw kind hoeft hiervoor niet te kunnen lezen of in staat te zijn met de muis om te kunnen gaan. Dankzij de verschillende pakketsamenstellingen groeit Comfy mee met de ontwikkeling van uw kind. Door middel van een USB-aansluiting kan het toetsenbord makkelijk worden aangesloten op een (Windows) PC.

Ludiek toetsenbord met educatieve spelletjes. Kan zo worden aangesloten op elke PC (Mac compatibel indien een Intel processor ingebouwd). Zie ook de Nederlandstalige handleiding. Er is nog een hele stapel cd-roms met aanvullende software voor de doelgroep apart verkrijgbaar. Ze kosten allemaal 29 Euro incl. BTW! Zie onze website onder het kopje Software>Comfy.

Het basispakket bestaande uit 1 Comfy toetsenbord, 1 USB kabel en cd "First Steps".

Vaardigheden:
Met de interactieve ervaring van Comfy krijgt uw kind een fantastische mogelijkheid om te spelen en te leren terwijl het ondertussen cognitieve, emotionele en sociale vaardigheden ontwikkelt.

Cognitieve vaardigheden:
- Verbetert het logisch denken
- Brengt oorzaak en gevolg bij doordat het kind dingen kan laten gebeuren
- Helpt uw kind bij het leren van kleuren, vormen, hoeveelheden, eerste woordjes en nog veel meer
- Grappige muziekgeluidjes oefenen de auditieve vaardigheden
- Oefent het geheugen

Motoriek:
- Stimuleert de fijne motoriek door het gebruik van de grote kleurrijke toetsen, draaibalk en telefoon

Taalvaardigheid:
- Biedt woorden, geanimeerde figuurtje en objecten aan.
- Stimuleert de communicatie door middel van levendige verhaaltjes
- Biedt binnen verschillende thema's nieuwe concepten aan
- Mogelijkheid om, bijvoorbeeld op latere leeftijd, kennis te maken met een andere (vreemde) taal

Stimuleert de zintuigen:
- Geanimeerde en spannende personages stimuleren de visuele vaardigheden
- Geluiden en muziek helpen bij de ontwikkeling van auditieve vaardigheden
- Speelse animaties ontwikkelen de creativiteit via het gebruik van verbeelding en humor

Sociale en emotionele vaardigheden:
- Stimuleert het zelfvertrouwen en oefent sociale vaardigheden

Het Comfy Keyboard en de bijbehorende software is gemaakt en ontworpen door een pedagogisch onderzoeks- en ontwikkelingsteam dat gespecialiseerd is in technologische media aangepast op de vaardigheden en belangstelling van kinderen in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. De grote kleurige toetsen, de telefoonhandset en de draaibalk zijn allemaal gemakkelijk te bedienen of vast te houden door kleine handjes. Hiermee kan het kind onafhankelijk en gemakkelijk de computer bedienen zonder dat het moet kunnen lezen of met de computermuis moet kunnen omgaan.

Door te spelen binnen de interactieve wereld van Comfy leert uw kind het volgende:
- Leren door middel van spel en onderzoek.
- Aanleren van simpele computervaardigheden. Ontwikkelen van cognitieve, emotionele en sociale vaardigheden. De aanpak van Comfy is uniek en uitmuntend geschikt om de educatieve doelstellingen te verwezenlijken. Dit komt door de volgende kenmerken:
+ De activiteiten vormen een interactieve combinatie van verhalen, tekenfilmpjes, het bekijken van plaatjes, verven met kleuren, luisteren naar muziek, liedjes zingen, motorische activiteiten en vertrouwd raken met sociale concepten.
+ Het Comfy Keyboard vervangt het standaard toetsenbord en de muis. Iedere toets is kleurrijk en gemakkelijk te bedienen. Kunnen lezen of schrijven is niet nodig.
+ De Comfy-activiteiten zijn speciaal gericht op de leeftijd en de figuurtjes en objecten die in de verhaaltjes voorkomen zijn vriendelijk, veilig en amusant.
+ Wanneer het niveau is aangepast op het ontwikkelingsstadium van uw kind en de activiteit begint, kan uw kind spelen zonder dat daarbij hulp van de ouders nodig is. De spelfiguurtjes praten met uw kind en leggen in elk stadium van de activiteit uit wat er gedaan moet worden. Iedere uitleg gaat vergezeld van duidelijke plaatjes en animaties.

Voor peuters die hun toetsenbord willen meenemen is een speciale tas of rugzak. Zoek links op "Comfy tas" of "Comfy rugzak"

Minimale systeemeisen::
Windows
- Pentium III 300 MHZ processor of hoger
- Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP/Vista
- 32 MB Ram geheugen of meer (64 MB of meer aanbevolen)
- Ten minste 30 MB vrije ruimte op de harde schijf
- Cd-Rom station: 4 x oversampling of sneller
- USB-poort
- Extra vereisten: geluidskaart, kleurenscherm en geluidsboxen

Apple Mactintosh
- Geschikt voor Mac, mist voorzien van Intel-processor

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Comfy toetsenbord plus cd First Steps à € 101,50