KEYSONIC ACK 3400U ULTRA COMPACT TOETSENBORD MET RASTER
Doelgroep: kinderen en volwassenen met beperkte mogelijkheden op het gebied van mobiliteit der armen en vingers

Dit Ultra Compact Toetsenbord is perfect geschikt voor mensen die moeite hebben met de afmetingen van het vrij grote standaard toetsenbord of voor hen die zeer beperkte bewegingsmogelijkheden hebben, maar toch willen typen. Heel plezierig is het dat er nu ook een geleidebord (raster) verkrijgbaar is voor dit toetsenbord, waardoor u voorkomt dat meerdere toetsen tegelijk worden aangeslagen.

Dit toetsenbord heeft de complete functionaliteit van een regulier toetsenbord, maar kent een 'korte reisafstand' en heeft lichtgewicht toetsen die bijzonder licht typen.

Dit toetsenbord is kleiner dan een A4-tje! USB plug and play, er is geen extra software nodig. Afmetingen: 218mm x 103mm x 15mm.

Het Ultra Compact Toetsenbord is nu ook draadloos leverbaar! Wordt geleverd compleet met een USB Bluetooth ontvangertje, zodat u nóg minder ruimte op uw bureaublad kwijt bent en toch fijn kunt typen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Keysonic ACK 3400U Ultra compact toetsenbord USB à € 56,50
Keysonic ACK 3400U Ultra compact toetsenbord PS2 à € 56,50
Keysonic ACK 3400U Ultra Compact toetsenbord met een USB BT-ontvangertje à € 69,50
Keysonic ACK 3400U Ultra compact toetsenbord raster à € 101,50
Keysonic ACK 3400U Ultra compact toetsenbord USB en raster samen à € 152,50
Keysonic ACK 3400U Ultra compact toetsenbord PS2 en raster samen à € 152,50
Keysonic ACK 3400U Ultra Compact toetsenbord met een USB BT-ontvangertje en raster samen à € 165,50