CHERRY STARTERBOARD USB/PS2
Het Starterbord is een toetsenbord dat geschikt is voor jonge kinderen, de toetsen zijn 2 x 2 cm groot en dat is voor kleine kinderen bijzonder eenvoudig om te bedienen. De kleuren van de toetsen helpen mee om het begrip van klinkers en medeklinkers duidelijk te maken. De klinkers a, e, i, o en u zijn in paars uitgevoerd, zodat ze makkelijker te herkennen zijn. Het qwerty toetsenbord heeft alle letters uitgevoerd als kleine letter, makkelijk voor beginnende lezertjes.

U hoeft niets speciaals te doen om het Starterbord aan te sluiten op uw computer of laptop. Standaars is het uitgevoerd met een USB-aansluiting en er wordt een verloopplug voor het oudere PS2 meegeleverd.
Werkt met alle Windows sytemen tot en met 7.

Het kleurrijke Starterbord is met zijn simpele layout prima geschikt voor kinderen en mensen die beperkingen hebben op motorisch en/of verstandelijk gebied.

1. Combo PS/2->USB interface
2. 69 toetsen
3. 4-mm keystroke
4. Membraan Technologie

Afmetingen: 49 cm (L) x 19 cm (B) x 3 cm (H)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Cherry Starterboard USB/PS2 à € 59,50