LENOVO DRAADLOOS MINI TOETSENBORD N5901
Doelgroep: kinderen of volwassenen met beperkte bewegingsmogelijkheden.

Bent u gewend aan het kleine toetsenbord van bijvoorbeeld uw Smartphone, dan is dit toetsenbord voor bij uw computer (of zelfs uw multimediascherm in de huiskamer) een uitkomst!

De Lenovo N5901 is een draadloos mini-toetsenbord met volledig QWERTY gecombineerd met een handige trackball en hij wordt gevoed door twee AAA batterijen.

De Lenovo N5901 past fijn in de palmen van uw twee handen, tot 10 meter afstand van uw computer kan hij werken, met behulp van een zogenaamde 2.4G draadloze verbinding, een USB-ontvanger wordt uiteraard meegeleverd.

U heeft geen lastige draden op uw bureau of werkblad en heeft ook geen muis meer nodig, want de trackball werkt als muis en hij heeft ook keurig twee knoppen daar vlak boven.

Windows multimedia-controle en volledig compatibel met Windows 2000 / XP / Vista en Windows 7. Omdat hij klein is, ligt de Lenovo N5901 heel plezierig in de handen. De N5901 is een ideale vervanger voor de traditionele toetsenbord en de muis, hij kan gebruikt worden met iedere computer, die voorzien is van een USB-aansluiting.

Voor een Engelstalige beoordeling zie dit filmpje. De bijgeleverde handleiding is in het Engels en niet Chinees.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Lenovo draadloos mini toetsenbord N5901 à € 91,50