CHESTER NUMERIEK KEYPAD
Doelgroep: kinderen en volwassenen met visuele en/of motorische problemen

Voor veel mensen is het gebruik van een standaard toetsenbord niet mogelijk (bv. vanwege een beperkte gezichtsvermogen en / of handvaardigheid).
De Chester Numerieke toetsenblok is het enige numeriek GROTE LETTER toetsenbord dat wij kennen. Dit toetsenbord maakt het een stuk makkelijker voor iedereen om cijfers te lezen en te gebruiken met de computer. De grootte en dikte van de cijfers is gemaximaliseerd voor een betere zichtbaarheid en contrast. Moet u veel cijfermatig werk doen en u heeft visuele, dan wel fysieke problemen en u gebruikt een GROTE LETTER toetsenbord, dan is deze kleine aanvulling een prima optie.

De Chester Toetsenbord werkt goed met alle Chester Creek GROTE LETTER toetsenborden, en heeft alle kenmerken van een numeriek toetsenbord met inbegrip van de / toets voor delen, en de * toets voor vermenigvuldigen, 0 en 00 toetsen vindt u ook. U hoort een subtiele klik als u de toetsen indrukt.

Met een USB-aansluiting hoeft u zich geen te maken over het installeren van stuurprogramma's, waardoor het toetsenbord gemakkelijk te gebruiken en zeer praktisch is, ook op de Apple Macintosh.

Systyeemeis en Specificaties:
- IBM PC, Mac
- Windows 98SE, 2000, ME, XP, Vista, Windows 7, MAC OS 10.1.5 en hoger
- Grote vierkante toetsen van 2 x 2 cm.
- USB-aansluiting

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Chester numeriek toetsenbord à € 55,50