VLOEISTOFBESTENDIG MONSTERBORD
Doelgroep: kinderen in onderbouw basis- en speciaal onderwijs, ook geschikt voor volwassenen met motorische en/of visuele problemen.

Maak kennis met onze Monsterbord toetsenborden! Ze vormen als u niets anders zoekt dan een GROTE LETTER toetsenbord het goedkoopste alternatief voor dit type! Bovendien geeft dit toetsenbord er niet om als er vloeistof wordt gemorst over de toetsen! Kinderen die vanwege een overvloedige speekselvloed niet op een gewoon toetsenbord kunnen/mogen werken, zijn hiermee bijzonder geholpen.

Er is nu ook een hele leuke Early Learner editie uitgekomen met leuke tekeningen er op om het voor kinderen nog leuker te maken.

Voor jonge kinderen is het Monsterbord het perfecte invoerapparaat tot computers, met grote oversized toetsen (2 x zo groot als normale toetsen, 2 x 2 cm) gegroepeerd in verschillende kleuren: de klinkers en medeklinker. Dit maakt het leren lezen leuk en gemakkelijker. De toetsenbord lay-out is gebaseerd op een standaard qwerty toetsenbordindeling.
Misschien wilt u gewoon een toetsenbord met grote toetsen, omdat ze er cool uitzien, ongeacht de reden, deze toetsenborden zijn robuust en een genot om te gebruiken.

Het toetsenbord is voorzien van:
- USB- aansluiting (werkt ook op PS2 met een USB naar PS/2 adapter)
- Grote vierkante toetsen (24 mm x 24 mm)
- Twee USB 2.0 poorten
- Gemengde felgekleurde toetsen - klinkers, medeklinkers, cijfers en speciale tekens en normale toetsen
- Gemakkelijk om tekst geschreven op de toetsen (tab, hoofdletters, shift, spatiebalk, enter en backspace) te leren, zodat u gemakkelijk deze toetsen kunt vinden als u niet bekend bent met een toetsenbord
- Grote F1 tot F12 functietoetsen, met inbegrip van afzonderlijke Escape-toets
- Aparte toetsen - en +, net als de gebruikelijke numeriek gedeelte-toetsen - en +, voor eenvoudige wiskunde sommen in het onderwijs
- Ontworpen met afvoergaatjes in de onderkant van het toetsenbord, zodat eventueel gemorst drinken kan weglopen zonder schade aan het toetsenbord toe te brengen.
- Duurzame uitklapvoetjes die het toetsenbord in een schuinere stand kunnen zetten.
- VS toetsen lay-out, zoals we dat meestal in Nederland gebruiken, gebaseerd op een conventioneel toetsenbord voor gemakkelijke overstap.

Ook voor de drie typen Monsterbord heeft Edupro nu een geleidebord (keyguard) op maat laten maken. Waardoor het meteen de goedkoopste set grote-letter-toetsenbord + guard wordt die in Nederland op de markt is!

Als u last heeft van tremoren (trillingen) in uw hand, bijvoorbeeld bij de ziekte van Parkinson, is deze set van toetsenbord en guard een fijne oplossing. Ook voor kinderen met verminderde motoriek is het goed geschikt.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Vloeistofbestendig Monsterbord II met zwarte kast (met kleine, gekleurde letters) à € 49,50
Vloeistofbestendig Monsterbord II high visability zwarte letters op gele toetsen à € 49,50
Vloeistofbestendig Monsterbord II high contrast zwarte letters op witte toetsen à € 49,50
Geleidebord (keyguard) los voor alle typen Monsterbord à € 91,50
Set vloeistofbestendig Monsterbord II met zwarte kast (met kleine, gekleurde letters) + keyguard à € 129,50
Set vloeistofbestendig Monsterbord II high visability zwarte letters op gele toetsen + keyguard à € 129,50
Set vloeistofbestendig Monsterbord II high contrast zwarte letters op witte toetsen + keyguard à € 129,50