MINI WATERBESTENDIG, FLEXIBEL BLUETOOTH TOETSENBORD VAN GEMBIRD
Doelgroep: mensen met beperkte fysieke bewegingsmogelijkheden, mensen die op een eenvoudige en prettige manier van een afstandje willen internetten en mailen, of dat nu op een computer is of op een smartphone!

Da's handig! Een flexibel toetsenbord dat samenwerkt (dankzij de draadloze Bluetooth aansluiting) met iPhone4, iPad, Blackberry, Androïd Smartphones, PC Media Center en andere apparaten.
Een Gembird Bluetooth USB-dongel wordt door Edupro gratis meegeleverd. Daarmee kan het toetsenbord draadloos met uw computer worden verbonden!

Het is soms ondoenlijk op een smartphone een beetje vlot te typen, traag, vingers te dik, of toetsen te klein, toetsen die niet reageren, of altijd nét de toets naast de toets die u bedoelt aanslaan, wie kent deze kleine ergernissen niet? Met die kleine, handzame, afwasbare en oplaadbare Gembird toetsenbordje wuift u alle narigheid weg! Op de bank voor de t.v. of achter uw computer zittend, werkt dit toch wel erg makkelijk.

Klik gauw op dit filmpje om een indruk te krijgen.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Afmeting: 21 x 7,3 x 0,86 cm.

Werkt met alle Windows (tot en met 7) en Mac-systeemsoftware samen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Mini waterbestendig, flexibel Bluetooth toetsenbord van Gembird à € 41,95