STARTERBOARD ZWART MET GROTE TOETSEN EN KLEINE LETTERS EN 2-USB-AANSLUITINGEN
Doelgroep: kinderen en volwassenen die behoefte hebben aan grotere toetsen

Met toetsen die anderhalf keer zo groot zijn als normaal (2 x 2 cm), is dit een fijn toetsenbord voor hen die behoefte hebben aan wat grotere toetsen. I.c.m. één van de grootste toetsenbordfabrikanten ter wereld hebben we deze toetsenborden ontworpen. U vindt op de (kleurige toetsen van groot formaat) twee kleuren toetsen voor klinkers en medeklinkers. Bijzonder handig voor leerlingen in de onderbouw om de klinkers en medeklinkers aan te leren. Zeker fijn is dat het toetsenbord met blokletters is uitgevoerd, dus ook voor kinderen die net met lezen begonnen zijn geschikt.

Slim: aan de achterkant van het toetsenbord bevinden zich nog twee USB-aansluitingen, voor een muis of een externe harde schijf o.i.d. Ruimtebesparend dus!

Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Werkt met alle Windowsversies en dankzij de USB-aansluiting werkt hij ook prima op de Apple Macintosh.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Starterboard zwart met grote toetsen en Kleine letters en 2-USB-aansluitingen à € 61,50