KEYBOARD HOES CHESTER CREEK
Speciaal ontworpen toetsenbord-afdekkingen ter bescherming van uw toetsenbord!

Chester Creek-toetsenbord afdichtingen zijn speciaal ontworpen hoezen die toetsenborden beschermen tegen een verscheidenheid van verontreinigingen, inclusief stof, vuil en vloeistoffen. De hoezen zijn gemakkelijk te gebruiken en toe te passen. Gemaakt van duurzaam maar zeer flexibel polyurethaan, de hoezen passen als een tweede huid om een betrouwbare bescherming te bieden. De hoezen zijn gemakkelijk te reinigen met antibacteriële doekjes of sprays, een perfecte oplossing voor tal van omgevingen. Verkrijgbaar in twee maten: Standard (past op het Funkeyboard, LearningBoard en LessonBoard) en Large (past op het VisionBoard2 en KinderBoard).

Specificaties:
- Samenstelling: polyurethaan
- Afmetingen: aangepast formaat voor toetsenborden
- Garantie: 30 dagen

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Keyboard hoes Chester Creek (standaard maat) à € 30,95
Keyboard hoes Chester Creek (large-uitvoering) à € 30,95