CLEVY DRAADLOOS TOETSENBORD / SIMPLY WORKS USB-ONVANGER
Draadloos toetsenbord met USB-ontvanger van Simply Works, waarop ook nog andere draadloze apparaten als de Wireless joystick en Wireless trackball zijn aan te sluiten! Mocht u reeds in het bezit zijn van de USB-ontvanger, dan hoeft u alleen maar het Clevy draadloos toetsenbord aan te schaffen. Omgekeerd, als u nu het Clevy toetsenbord met de ontvanger aanschaft en u wilt op een later moment de draadloze trackball of joystick aanschaffen, dan hoeft u geen ontvanger meer aan te schaffen!

Simply Works USB-ontvanger
De Receiver is het hart van de Simply Works familie, een set van computer aanpassingen met een draadloze verbinding. Deze ontvanger kan in totaal 6 Simply Works zenders tegelijk ontvangen.
De draadloze trackball, draadloze joystick en knoppen zoals de Smoothie draadloos worden met deze simpele USB aansluiting direct met de computer verbonden.
Geen lastige software, gewoon Plug and Play.

- De zenders kunnen tot maximaal 10 meter van de ontvangen verwijderd staan.
- Ideaal voor in de klas of groep
- Kan tegelijk tot 6 apparaten ontvangen
- Iedere mix van Simply Works producten kan aangesloten worden
- USB aansluiting
- Zowel voor Mac vanaf System X, als voor PC geschikt, voor alle Windowsversies
- Geen extra software nodig om te installeren

Klik hier voor het complete Clevy assortiment.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Clevy draadloos toetsenbord à € 127,50
Simply Works USB-ontvanger à € 76,50
Complete set Clevy draadloos toetsenbord en Simply Works USB-ontvanger à € 193,50