YOGITYPE VERTICAAL TOETSENBORD
Doelgroep: kinderen en volwassenen die vanwege een aandoening of handicap geen horizontaal toetsenbord kunnen gebruiken.

Aan het gebruik van de YogiType ligt gedegen wetenschappelijk onderzoek ten grondslag. Prof. Dr. Van Galen is de specialist op dit gebied. Zijn faculteit, het NICI, onderdeel van de Radboud Universiteit in Nijmegen, heeft onderzoek naar het gebruik van het YogiType -toetsenbord verricht.

Het heeft onomstotelijk vastgesteld, dat de YogiType de spierspanning vermindert. Met name als het gaat om de spieren die gevoelig zijn voor RSI. Ten opzichte van het normale horizontale toetsenbord biedt het YogiType-idee veel meer comfort en designmogelijkheden. De driedimensionale vorm maakt het mogelijk om een optimale lichaamshouding te combineren met een zeer aantrekkelijk design.

U zult er verbaasd van staan hoe snel u aan de YogiType gewend bent. U wordt een "blindtyper" binnen twee uur! Je vingers weten al waar de toetsen zitten; de plaatsing van de toetsen is onveranderd.

Ook aan mensen die niet 'blind' typen hebben de ontwerpers van de YogiType gedacht. De aan de binnenzijde oplichtende toetsen bieden de uitkomst. Bovendien is de muis zeer praktisch geïntegreerd op het toetsenbord.

Meer voordelen: compactheid, meer bewegingsvrijheid in gebruik, actieve ondersteuning onderarm en hand, opvouwbare bodemplaat en toetsenbord, snel blind leren typen, vrij zicht op de toetsfuncties.

Werkplekadviseurs over de YogiType:
- Dit toetsenbord is effectiever dan het aanschaffen van een nieuwe stoel.
- Je ziet direct dat de lichaamshouding van de gebruiker sterk verbeterd.
- De voordelen zitten in de pols, onderarm, maar ook in nek en schouders.

Reactie van gebruikers:
- Je vingers bedekken nooit het zicht op de toetsfunctie.
- De steunen keren automatisch in de middenpositie terug.
- Het typen met de YogiType had ik met vijf minuten onder de knie.

Het YogiType toetsenbord heeft naast de type functie een geïntegreerde muis, scroll en tal van andere functionaliteiten. De YogiType wordt in een handzame beschermtas geleverd en is gemakkelijk mee te nemen.

Operating system(s): Win XP/VISTA en 7
Drivers: Plug & Play
Aansluiting: USB
Draadloos: nee
Rechts/Linkshandig: beide
Garantie: 2 jaar bij normaal gebruik

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Yogitype verticaal toetsenbord à € 275,00