CYKEY ÉÉNHANDIG TOETSENBORD MET SLECHTS 9 TOETSEN
Doelgroep: kinderen of volwassenen die éénhandig zijn, of die gezien de aard van hun werkzaamheden een zeer beperkte ruimte op bureaublad of werkblad hebben.

Een handheld toetsenbord met slechts negen toetsen. Druk deze d.m.v. verschillende combinaties in en bijna ieder karakter van een normaal toetsenbord of commando is hiermee te maken. Kan gebruikt worden met een groot aantal PDA's of met de meegeleverde IR-ontvanger met vrijwel iedere computer.

De CyKey is draadloos - steek de infra rode USB-ontvanger in uw PC en hij kan gebruikt worden tot een afstand van vijf meter. Steek de stekker van uw standaard toetsenbord in uw pc voor gelijktijdig gebruik.

Het pakket bevat de CyKey, een infrarood ontvanger en een USB-kabel voor aansluiting op uw computer.

Kan worden gebruikt met een Palm-compatibele handheld computer en ook met de meeste tablets, mits voorzien van een USB-aansluiting neem zonodig contact met ons op voor meer informatie.

De CyKey werkt het best met het meegeleverde Microwrite-systeem. In slechts 20 minuten kunt u ook blind typen met slechts ÉÉN HAND. In een uur tijd leren de meeste mensen blind typen tot 15 woorden per minuut, dat is een typische maximale snelheid van mensen die met één of twee vingers op een standaard toetsenbord werken. Van daaruit kunt u langzaamaan uw snelheid opbouwen. 40 tot 50 woorden per minuut zijn gemiddeld prima te behalen.

Als u veel typewerk moet doen, kan het gebruik van Microwrite met de CeyKey uw werkzaam leven behoorlijk veranderen, want Microwriting is zeer plezierig en ontspannen in het gebruik!

Waarom is het zo makkelijk te leren? Het is omdat wij gebruik maken van iets wat de meesten van ons al onder de knie hebben op de leeftijd van 5 jaar; de vorm van de letters en een paar geheugensteuntjes om het leren typen met één hand bijzonder gemakkelijk te maken! Zie het bijgaand code-schema voor een eerste indruk.

Kenmerken CyKey:
Zeer draagbaar
Afmetingen: 12cm x 8cm
Draadloos toetsenbord oplossing
Ideaal voor éénhandig gebruik
Geen software nodig
GRATIS Infra Rood ontvanger en USB-aansluitkabel

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
CyKey éénhandig toetsenbord met slechts 9 toetsen à € 177,50