AIPAD IBT008 BLUETOOTH TOETSENBORD MET KUNSTLEDEREN HOES
Doelgroep: mensen die in een vieze of vochtige ruimte moeten werken. Ook prima geschikt voor kinderen die last hebben van overvloedig speeksel. Dit toetsenbord voegt heel plezierig en snel werken toe aan de standaard iPad!

Dit toetsenbord heeft voorts een zeer gering oppervlak nodig om het te kunnen gebruiken. Is van bijzonder robuust ontwerp en uitvoering. Let op: dit is géén flexibel siliconen toetsenbord, maar heeft een grondplaat van aluminium, dus bijzonder stevig.

Edupro levert door zelf het toetsenbord te importeren, tegen buitengewoon lage prijzen deze toetsenborden met hoes.

- Compatibel met Apple iPhone 4G, iPad 1 en 2, Androïd 2.2 t/m 3.2 en Mobile 6.0
- Compatibel met Microsoft Windows XP en IVT software
- Ingebouwde oplaadbare Lithium batterijen
- Duurzaam kunstlederen etui is slank, zonder extra dikke flappen aan de voorkant van het toetsenbord
- Biedt volledige toegang tot alle Apple's iPad commando's en bevat geen magneten
- Rubberen toetsen zijn vloeistofbestendig en de hoes beschermt ook het iPad scherm tegen krassen, wanneer het hoesje gesloten is
- Bluetooth-toetsenbord zorgt voor draadloze bediening, buitengewoon simpel te gebruiken en altijd een goede verbinding!
- Toetsenbord en aan / uit-schakelaars zijn duurzamer dan veel gewone niet-Apple exemplaren
- Vloeistof-en stofbestendig
- Product afmetingen: 230 (L) x 132 (B) x 6 (H) mm
- Gewicht: 250 g (inclusief USB-snoer)

Kenmerken:
- Gemakkelijk te dragen
- Ultra-dun: effectief ter verbetering van vermoeidheid van de vingers en pols
- Geruisloos: voorkomt irritatie bij anderen op kantoor (met name geschikt voor de mensen die in dezelfde ruimte)
- Kan tegen een stootje: zuur, -base-, stof-en waterbestendig
- Absorbeert niet of nauwelijks stof

Productomschrijving:
- Materiaal: oprolbaar toetsenbord, gemaakt van elastische siliconen die bijzonder sterk zijn, veilig en beschermd tegen allerlei invloeden van buitenaf, niet-giftig en smaakloos, is dit de nieuwe revolutie in computer randapparatuur voor industrie en op (mobiel) kantoor
- Anti-virus: volledig afgedichten, om alle soorten vuil in het toetsenbord te vermijden, waardoor wordt voorkomen dat diverse bacteriën zich heerlijk kunnen vermenigvuldigen in het toetsenbord, het kan worden gereinigd met een desinfecterende spray om virussen te voorkomen
- Water-en vochtbestendig: heeft goede waterresistente prestaties, kan gebruikt worden in natte omgeving en zelfs in ondiep water, het kan tegen drankjes (zelfs cola) of andere vloeistof die op het toetsenbord gemorst worden aan, er ontstaat in het toetsenbord geen enkele schade!
- Anti-zuur en anti-base: door het unieke karakter van de siliconen, kan het toetsenbord worden gebruikt in elke zuur- en alkalirijke omgeving

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Aipad IBT008 Bluetooth toetsenbord met kunstlederen hoes à € 50,50