AIPAD IKB98BL SILICONEN INDUSTRIEEL TOETSENBORD MET TOUCHPAD EN BACKLIGHT
Doelgroep: mensen die in een vieze of vochtige ruimte moeten werken. Ook prima geschikt voor kinderen die last hebben van overvloedig speeksel.

Dit toetsenbord heeft een gering oppervlak nodig om het te kunnen gebruiken. Is van bijzonder robuust ontwerp en uitvoering. Bovendien heeft het een ingebouwd touchpad, waardoor er geen ruimte op bureau of werkblad nodig is voor een muis. Ook is het voorzien van achtergrondverlichting, waardoor werk in slecht verlichte ruimten of bijzondere omstandigheden mogelijk gemaakt wordt.

Let op: dit is géén flexibel siliconen toetsenbord, maar heeft een grondplaat van aluminium, dus bijzonder stevig. Edupro levert door zelf het toetsenbord te importeren, tegen buitengewoon lage prijzen deze toetsenborden.

- Siliconen Industrieel Toetsenbord met touchpad en achtergrondverlichting
- Een speciaal ontworpen industrieel toetsenbord met touchpad en achtergrondverlichting, stijf en robuust, waterdicht en wasbaar, gemaakt van siliconen
- LED met LGP biedt goed verdeelde backlight voor elke toets
- Met rubber beklede oppervlak zorgt voor comfortabel gebruik van het typen
- Compatibiliteit: Microsoft Windows 7/Vista/ XP/2000/ME/98
- Taal: Alle talen die compatibel zijn met Windows
- Keyboard lay-out: 98 toetsen + 12 multimedia toetsen
- Afmetingen: 388 (L) x 148 (B) x 15 (H) mm
- Netto gewicht: 745 g
- Bescherming niveau: IP68
- Goedkeuringen: CE, FCC en RoHS

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Aipad IKB98BL Siliconen Industrieel toetsenbord met touchpad en backlight à € 122,50