TYPELES TOETSENBORD (LESSONBOARD)
Doelgroep: kinderen en volwassenen die willen leren typen.

Gratis toetsenbordcover meegeleverd! Een doorzichtig zachtplastic hoes, die precies over het toetsenbord heen past, beschermt het toetsenbord tegen vuil en vocht en het is eenvoudig schoon te maken, hetgeen in bijvoorbeeld een klasse-situatie heel plezierig is.

Twee wijsvingers? Alles met de duimen typen? Toe aan typeles? Of wilt u eenvoudigweg uw typesnelheid verbeteren? Dan is het Typeles Toetsenbord de oplossing. Het is een toetsenbord van standaard afmetingen, bijzonder geschikt om 10-vingerig blind typen te leren. M.b.v. de kleurcodes is het simpel om de vingers op de juiste plek te plaatsen, om op die manier de kans op foute plaatsing te voorkomen én het helpt mee om precisie van typen en snelheid te verbeteren. Ook mensen met cognitieve of fysieke beperkingen kunnen hiermee geholpen zijn.

Minimale Syteemeisen:
- Windows 98SE, 2000, ME, XP, Vista, Windows 7, Windows 8, MAC OS 10.1.5 en hoger
- Veiligheid: FCC CE Goedgekeurd
- Milieustandaard: RoHS
- Aansluiting: USB (PS/2 adapter included for older systems)
- Afmetingen: 45 x 17 x 1,9 cm
- Garantie: twee jaar

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Typeles toetsenbord (Lessonboard) à € 71,50