TOUCHLESS KEYBOARD (TYPEN ZONDER HET TOETSENBORD AAN TE RAKEN)
Dit toetsenbord is ontworpen om de meeste van de oorzaken van toetsenbord-gerelateerde pijn en zelfs letsel, te voorkomen. Als u tijdens het typen nu pijn hebt in vingers, of polsen, kan dit wellicht helpen om uw productiviteit te hervatten, maar dan zónder de pijn. Als u veel moet typen, voorkomt dit toetsenbordje vemoeidheid en zelfs verdere beschadigingen aan vingers/handen/polsen. het vermijdt enkele vermoeiend en schade gebeurt met je handen.

Details van dit touchless toetsenbord:

1. Uw vingers raken de toetsen niet, waardoor u kracht noch spanning hoeft in te zetten.

Dit betekent: geen rare bobbels meer op uw vingers. Het werk van uw vingers wordt gereduceerd tot 0. De typesnelheid voor elke toets is sneller. We hebben uitgevonden dat de fijnste manier van typen op dit toetsenbordje is: een gebogen rietje gebruiken.

U kunt gebruik maken van een gebogen rietje om te typen. U zult geen enkele druk op vingers/hand/pols meer ervaren. U kunt het rietje zo snel als u wilt gebruiken, zonder dat er onbedoelde toetsaanslagen komen, omdat de toetsjes a.h.w. verdiept in een raster liggen.

Het kopje van het rietje moet ondoorzichtig zijn. In dit geval wordt een klein stukje papier (kassabon bijvoorbeeld) in het uiteinde van het rietje gestopt.

2. Uw houding kan net zo ontspannen en flexibel zijn als u wilt. Perfect voor het vermijden van RSI!

Verkeerde houding, of een statische houding voor een langere tijd, zijn de belangrijkste oorzaken van RSI (Repetitive Strain Injury). Omdat dit touchless toetsenbord zo klein en licht is en toch niet veel kracht voor de bediening vergt, kunt u op een voor u meest ontspannen wijze gaan zitten.

De meest comfortabele houding?
Hou het toetsenbordje in uw ene hand, rustend op uw schoot, zoek een plezierige houding en gebruik de vingers van uw andere hand om het rietje te bedienen ... Deze houding voorkomt veel spanning in uw lichaam.

Een belangrijke oorzaak van RSI is het overmatig gebruik van één spiergroep of gewricht. Dit toetsenbordje is specifiek ontworpen om met één hand te kunnen bedienen. Dat betekent dat de door u gebruikte werkhand kan worden omgewisseld op elk gewenst moment, zodat de ene hand en een schouder kunnen uitrusten en herstellen tijdens het typen, terwijl u toch productief blijft. Uw houding kan ook op elk moment worden aangepast om te voorkomen dat uw rug te veel wordt belast.

Als u graag wilt voelen wat u doet en haptische feedback wilt van uw toetsenbord, kunt u op het frame (of de bodem) van het toetsenbord zo hard drukken als u wilt. Veel gebruikers hebben hun waardering uitgesproken voor het raster rondom iedere toets, waarmee de vingers op heel natuurlijke manier de toetsen vinden.

Dit keyboard geeft visuele feedback van de LED-verlichting voor elke toets die ingedrukt wordt. U kunt ook computer geluid aanzetten om audio-feedback te krijgen.

3. Het toetsenbordje reageert sneller dan een gewone matrix-toetsenbord.

De snelheidswinst wordt veroorzaakt door 3 factoren. Ten eerste bespaart u de tijd en het werk van naar beneden te duwen van toetsen tegen een veertje of rubber-voetje dat normaliter ingedrukt moet worden.

Anderzijds reageren de toetsaanslagen sneller. Dit komt omdat voor drukknop toetsenborden, een software-algoritme genaamd "debounce" wordt uitgevoerd en in feite ervoor zorgt dat een fractie van een seconde nodig is om het indrukken van de knop daadwerkelijk om te zetten in een aanslag op het beeldscherm. Deze vertragingstijd komt niet voor bij het Touchless Keyboard!

De derde factor is dat de afstand tussen de toetsen van dit contactloos toetsenbord veel kleiner zijn dan die van een drukknop toetsenbord. Dus uw vingers hoeven slechts een kleine afstand af te leggen voor hetzelfde effect.

4. U kunt nog steeds gebruik maken van alle 10 vingers voor de snelste input, als u dat zou willen, neem dan in elke hand een Touchless toetsenbord.... Dit kan zelfs sneller zijn dan werken met een full-size toetsenbord, als u voldoende oefent ...

Afmetingen: 18,2 x 10,5 x 1 cm (L x B x H)

Mac and Windows Compatible.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Touchless Keyboard à € 129,50