NUMERIEK KEYPAD: NUMERIEK TOETSENBLOK VOOR B.V. NOTEBOOKS
Doelgroep: mensen die naast hun toetsenbord zonder numeriek gedeelte (b.v. laptopgebruikers) graag toch een numeriek toetsenbordje gebruiken. Ook geschikt voor mensen die weinig bureau- of rolstoelblad-oppvervlakte tot hun beschikking hebben. Laptopgebruikers die veelvuldig cijfers moeten invoeren.

Details
- Maakt eenvoudige gegevensinvoer op notebooks mogelijk - Inclusief Backspace-toets

- Scissor-toetsen verminderen typegeluiden

Beschrijving
Snel, nauwkeurig cijfers invoeren in combinatie met een comfortabele, mobiele vormgeving. De numerieke toetsenblokjes van Manhattan maken laptopgebruik veel comfortabeler, vooral bij invoer van cijfers. De lay-out met 19-toetsen en de Scissor-Style (X-structuur) technologie verminderen typegeluiden en maken gegevensinvoer comfortabel en nauwkeurig. Een Backspace-toets maakt daarbij snelle correcties mogelijk. De asynchrone NumLock-functie werkt onafhankelijk van het laptoptoetsenbord. U kunt tegelijkertijd letters via het normale toetsenbord en cijfers via het numerieke blok invoeren. USB-aansluiting, plug&play-installatie en de ultradunne, zeer lichte constructie zijn ideaal voor gebruik onderweg.

Uitvoering
- Asynchrone NumLock-functie - werkt onafhankelijk van het laptoptoetsenbord
- Platte toetsen voor meer schrijfcomfort
- Ultradun en zeer licht.

Omvang levering
- Handleiding en numeriek toetsenbord.

Technische specificaties
Knoppen 19
Aansluiting USB
Zendmethode Kabelgebonden
Kleur Zwart
Afm. (b x h x d) 114 x 12 x 80 mm
Inhoud 1 st.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Numeriek Keypad: numeriek toetsenblok voor b.v. notebooks à € 22,50