BABY TOETSENBORD
Doelgroep: Peuters vanaf 12 t/m 36 maanden

Een toetsenbord met grote, aantrekkelijke en kleurrijke toetsen en 5 cd-roms om de magische wereld van de computer te ontdekken!

Is gewoon op een standaard toetsenbord te bevestigen!

Het Baby Keyboard is een innovatief product, afgeleid uit de wereld van de speelgoedindustrie en multimedia specialisten. Ontworpen voor zeer jonge kinderen. Het toetsenbord geeft hen toegang tot de wonderlijke wereld van computers op een eenvoudige, natuurlijke manier, zonder de muis te gebruiken.

Sluit het baby toetsenbord aan op een vrije USB-poort van uw computer. Plaats de cd-rom in de drive en u bent klaar om te spelen met uw kind!

Een grote verscheidenheid aan activiteiten met hoge kwaliteit tekeningen, filmpjes en geluiden, helpt uw baby te ontdekken en te leren op een eenvoudige en natuurlijke manier.

Dankzij dit toetsenbord kunnen jonge kinderen op de computer spelen en dingen samen met hun ouders ontdekken.

Het toetsenbord word geleverd met maar liefst 5 CD-Roms!
CD-ROM 1: Baby ontdekt de magie van vormen en kleuren elke keer dat hij / zij op een toets drukt.

CD-ROM 2: Baby speelt met bekende dieren en voorwerpen, en erkent de verschillende geluiden en emoties.

CD-ROM 3: Baby begint om de muis te gebruiken in combinatie met het toetsenbord.

CD-ROM 4: Creativiteit: creatieve, artistieke en muzikale activiteiten.

CD-ROM 5: Taal: activiteiten om taal te prikkelen(ontdekking van vreemde talen).

De speciale 'Parents key' geeft ouders ideeën over hoe verder te spelen, ontdekken en nieuwe dingen creëren met hun baby.

Aanpassing van games met uw eigen foto's en video's:
U kunt gemakkelijk uw eigen foto's of video's weergegeven in bepaalde spellen. Ouders hebben een eigen venster met zelf te ontwerpen tabblad. Klik op "Plaats een nieuwe foto / video" en volg de instructies op.

Minimale systeemeisen:
PC : Windows 7, Vista, XP

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Baby toetsenbord à € 94,50