ERGO COMPACT TOETSENBORD
Doelgroep: kinderen en volwassenen met beperkte mogelijkheden qua bewegen van de ar-men, polsen en handen. Ook mensen met RSI-achtige klachten kunnen baat hebben bij dit toetsenbord.

Het Ergo Compact toetsenbord is een ergonomisch compact toetsenbord. Dit toetsenbord combineert ergonomie met design. Dit product is met name geschikt voor rechtshandigen. Door het compacte ontwerp kunnen rechtshandigen de muis op de juiste positie plaatsen. Zo loopt de arm vlak langs het lichaam en bevinden de schouder en elleboog zich in een gezonde houding.

Het lichte en compacte ontwerp maakt dat dit toetsenbord makkelijk meegenomen kan wor-den op reis. Dit maakt het toetsenbord ideaal voor het nieuwe werken. Het toetsenbord kan plug & play worden aangesloten met USB. Door het schaarmechanisme van de toetsen is er een prettige response op de toetsenaanslag.

Specificaties
- Past op alle pc's, laptops via USB poort
- Plug & play gebruik
- USB aansluiting
- Afmetingen: (L x B x H) 285 x 125 x 15 mm

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Ergo Compact Toetsenbord USB à € 49,50