VIRTUEEL TOETSENBORD (MAGIC CUBE)
Doelgroep: kinderen of volwassenen die niet op een normaal toetsenbord kunnen werken vanwege extreem gevoelige vingers of vingers die vrijwel geen kracht hebben. Ook zeer geschikt om te gebruiken in ziekenhuis en laboratoria. Projecteert een toetsenbord op iedere ondergrond!

Tevens geschikt om samen met een iPhone, iPad of een andere tablet die beschikt over Bluetooth te gebruiken!

Het Virtueel Toetsenbord (Magic Cube) is een virtueel laser toetsenbord en is ergonomisch en hygiënisch gezien een uniek product. Het lasertoetsenbord wordt geprojecteerd op een bureau en is volledig plat. De pols hoeft niet gebogen te worden om te typen.

De projectie van het toetsenbord is ook nog eens volledig hygiënisch en uitermate geschikt voor het werken in cleanrooms en in de gezondheidszorg (waar gewerkt wordt met een hygiëneprotocol).

Dit ergonomisch toetsenbord met geïntegreerde muis is bijzonder praktisch. Het werkt prima samen met de iPhone, iPad, smartphones, PDA, MAC & Tablet PC of welk ander apparaat dan ook dat beschikt over Bluetooth HID. Het design met strakke rode laserprojectie maakt het een echte gadget.

Specificaties
- USB en Bluetooth aansluiting
- Beveiligde Bluetooth verbinding
- Plug & play
- Afmetingen (L x B x H) 93 x 39 x37,5 mm
- Bruto gewicht verpakking: 308 gram
- Netto gewicht: 77 gram

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Virtueel Toetsenbord (Magic Cube) à € 79,50