LOGITECH AFWASBAAR TOETSENBORD K310
Doelgroep: kinderen en volwassenen die in een omgeving leven en werken waarin er óf veel stof aanwezig is, óf veel vocht. Of gewoon waar toetsenborden vies worden. Ideaal ook als de gebruiker door omstandigheden veel moet kwijlen o.i.d.

Dit stevige, robuuste toetsenbord is uitgerust met een geheel gesealde, kunststof kast, waar de toetsen als het ware op liggen. Bijzonder fijn om te bedienen, maar wat nog belangrijker is; zeer eenvoudig met water of een sopje zonder agressieve schoonmaakmiddelen, maar met milde zeep, schoon te maken. Het kan ook simpelweg onder de kraan worden gehouden.

Tja, de mogelijkheden voor gebruik: garages, winkels, in de industrie, ziekenhuizen, laboratoria, maar ook in scholen, kinderdagcentra of instituten, waar kinderen mogelijkerwijs een overvloedige speekselvloed hebben.

En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Bruikbaar op iedere computer of laptop met een USB-aansluiting, ook geschikt voor iPad of Samsung tablet, mits voorzien van een zogenaamde USB-converter, die Edupro ook kan leveren. En welke Windows (vanaf XP t/m 8) of iOs (vanaf versie X) u ook gebruikt, het toetsenbord werkt gewoon.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Logitech Afwasbaar Toetsenbord K310 à € 69,50