BACKLIGHT LED A4-TECH KD-126 TOETSENBORD
Doelgroep: kinderen of volwassenen die op minder goed verlichte plekken toch met hun toetsenbord willen kunnen werken. Of mensen die een extra visuele ondersteuning nodig hebben bij het typen.

Toetsenbord met LED verlichte tekens op de toetsen.
- Perfect leesbaar in het donker
- Kies de blauwe kleur of schakel de verlichting overdag uit
- Sneltoetsen voor makkelijke toegang tot handige functies
- Comfortabel ontwerp voor een aangename type-ervaring

De, door velen als heel rustig ervaren zacht blauw oplichtende (letters en cijfers op de) toetsen van dit toetsenbord, stellen u in staat om ook in een wat donkerder omgeving plezierig te kunnen typen. U ziet in het donker de letters zachtblauw oplichten, hetgeen heel plezierig werkt.

Het toetsenbord heeft hotkeys voor de volgende functies: in spaarstand gaan (slapen), volgende track, vorige track, afspelen (play) of pause.
- Draadgeboden, USB-aansluiting
- Kleur: zwart
- Ondersteunt Apple OS, Windows 2000, Windows XP (x64), Windows 2003 (x64), Windows Vista, Windows 7, 8 en 10
- Eigenschappen: Led backlight waardoor u 's avonds kunt typen, een aantal hotkeys om snel naar vaak gebruikte en nuttige functies te kunnen gaan, letters en cijfers op de toetsen zijn met laser uitgesneden, met daaroverheen een uv coating, die er nooit af gaat, toetsenbordhoogte is instelbaar
- Garantie: 1 jaar of fabrieksfouten
- Afmetingen: 21 x 11 x 5 cm.

Bekijk het factsheet voor meer informatie.

Minimale Systeemeisen:
Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows 7

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
LED Toetsenbord USB A4-Tech KD-126 à € 39,50