RAPOO E2710 MINI DRAADLOOS TOETSENBORD MET TOUCHPAD RECHTS USB
5.6 mm ultra-dun ontwerp met geborsteld roestvrij staal
5.6 mm op het dunste punt, de zogenaamde schaar-toets structuur zorgen voor buitengewoon comfortabel typen. U heeft de keuze uit een witte of een zwarte uitvoering.

Multi-touch en media control
U heeft geen extra muis nodig! Want het touchpadje aan de rechterkant fungeert als muis. Met de hotkeys bovenaan kunt u buitengewoon snel surfen en genieten van uw muziek!

Betrouwbare 2.4GHz draadloze verbinding
De betrouwbare 2.4GHz draadloze verbinding werkt tot 10 meter afstand van de computer. Dit kan zijn nut hebben bij bijvoorbeeld presentaties!

Minimale systeemeisen:
- Windows® XP/Vista/7, Windows® 8, Windows® 10, USB poort

Afmetingen:
- 82 mm x 254 mm x 5.6 mm

De Rapoo E2710 is voor de thuisgebruiker die vanaf zijn schoot de touwtjes in handen wil hebben. De E2710 is meer dan alleen een toetsenbord, want met het touchpad op de plek van het numeriek keypad vervult de Rapoo ook de rol van muis. Sluit de usb nano adapter aan op uw Home Theatre, pc of tablet en ga direct aan de slag. Aan de hand van de multimedia toetsen opent u gemakkelijk uw browser of regelt u het volume van uw muziek.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Rapoo E2710 mini draadloos toetsenbord met touchpad rechts USB zwart à € 49,50
Rapoo E2710 mini draadloos toetsenbord met touchpad rechts USB wit à € 49,50