RAPOO E9060 MINI DRAADLOOS TOETSENBORD MET MUIS USB
Betrouwbare 2.4GHz draadloze verbinding
De betrouwbare 2.4GHz draadloze verbinding werkt tot 10 meter afstand van de computer. Dit kan zijn nut hebben bij bijvoorbeeld presentaties!

Lang batterij-leven
Met Rapoo's energiebesparende technieken en de aan-uitknop, kunt u dit toetsenbord ongeveer 2 jaar achtereen laten werken en de muis ongeveer anderhalf jaar.

Media control
Met de hotkeys bovenaan kunt u buitengewoon snel surfen en genieten van uw muziek! Media-speler, snel naar internet, volume aanpassen etc.

Software en drivers (niet persé nodig, maar echt handig voor mensen die het onderste uit de kan willen) kunt u gratis downloaden vanaf de website www.rapoo.com. Even zoeken naar het juiste type, de E9060.

Minimale systeemeisen:
- Windows® XP/Vista/7, Windows® 8, USB poort

Afmetingen:
- 110 mm x 340 mm x 5.8 mm
- De muis meet 59 mm x 99 mm

Bekijk de Engelse handleiding voor meer informatie.

Nu ook geschikt voor aansluiting via Bluetooth, dus ook geschikt voor aansluiting op uw iPad of Android tablet!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Rapoo E9060 mini draadloos toetsenbord met muis USB à € 49,50