CHESTER VISIONBOARD WITTE TOETSEN MET GROTE, ZWARTE LETTERS VOOR AANSLUITING OP ÁLLE IPADS
Doelgroep: kinderen en volwassenen die graag met een flink toetsenbord op hun iPad willen werken. Mensen met een visuele beperking.

Dit toetsenbord is perfect geschikt om via Bluetooth verbonden te worden met een iPad. Overigens past hij ook prima op een gewone laptop, computer, of het nu een Windows of een Apple computer is, mits hij voorzien is van een Bluetooth ontvanger.

Witte toetsen met duidelijke en vette zwarte letters. De toetsen zijn 2,5 bij 2,5 cm. Een groot voordeel als u een gewoon toetsenbord lastig vindt of het te pijnlijk voor u is om te bedienen. Voor mensen met een visuele beperking is het contrast van de zwarte letters op de witte toetsen buitengewoon plezierig. De letters zijn bijna 250% groter dan die op een gewoon toetsenbord. Dat helpt mee om de leesbaarheid te vergroten en vermoeidheid van de ogen te voorkomen of te verminderen. Het toetsenbord is voorzien van ovale functie-toetsen.

- Voorzien van grote toetsen
- Gekleurde rijen toetsen
- Draadloos via Bluetooth 3.0
- Plug and Play, geen driver o.i.d. nodig! Alleen moet het toetsenbord gepaard worden via het instellingenmenu van de iPad. Ook als u een Bluetooth ontvangertje op uw gewone pc of laptop hebt, is dat paren nodig.
- Losse standaard voor de iPad en/of het toetsenbord is ook leverbaar, zie elders op onze site.

Specificaties:
- Afmetingen: 47,5 x 17,5 x 3,8 centimeter'
- RoHS & CPSIA Compliant
- Operating System: PC en Mac én iOs
- Compatibiliteit:
- Windows 98 SE tot en met Windows 8.1
- Mac OS 10.1.5 en hoger
- Aansluiting: Bluetooth 3.0
- Batterij: gaat 90+ dagen mee
- Wordt geleverd inclusief 2 AAA batterijen
- Een batterij-indicator vervangt het standaard CAPS Lock lichtje

Mocht uw apparaat nog geen Bluetooth hebben, dan is een Bluetooth-dongel een simpele manier om dit mogelijk te maken.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Chester Bluetooth Visionboard à € 129,50