RAPOO 9900M MULTIMODE DESKTOPSET (TOETSENBORD + MUIS), 2,4GHZ DRAADLOOS EN/OF BLUETOOTH!
Doelgroep: iedereen die van strak design houdt en een zeer trefzeker en heel fijn typend toetsenbord zoekt, dat zowel onder Windows als Mac OS gebruikt kan worden. Zelfs uw smartphone kan hij aansturen! Gezien de grootte van de muis niet echt geschikt voor kinderen.

Deze elegante geavanceerde draadloze set ziet er geweldig uit op elke tafel met zijn stijlvolle, gestroomlijnde ontwerp. Het toetsenbord heeft een indrukwekkend ultradun maar toch stevig ontwerp van 4,0 mm en een geanodiseerde aluminium behuizing. De Fn-multimediatoetsen bieden snelle toegang tot alle belangrijke multimediafuncties. De 9900M-set beschikt ook over een geavanceerde draadloze muis met superieur comfort en functionaliteit. Nauwkeurige navigatie op vrijwel elk oppervlak is mogelijk dankzij de krachtige lasermotor en volledig instelbare 3200 DPI.

De Rapoo 9900M is niet alleen geavanceerd in ontwerp en functies, maar ook in connectiviteit. De desktopset verzendt via Rapoo's nieuwste multi-mode draadloze verbinding - met behulp van betrouwbare 2,4 GHz draadloze transmissie, Bluetooth 3.0 of Bluetooth 4.0 (Smart) - zodat u tegelijkertijd verbinding kunt maken met meerdere apparaten en er tussen kunt schakelen (automatisch koppelen). Om het af te maken, is deze set voorzien van een oplaadbare batterij, zodat u kunt genieten van draadloze vrijheid zonder batterijen te vervangen.

Stijlvol design met een basis van roestvrij staal
De basis van roestvrij staal, de nauwkeurige schaartoetsstructuur en de zwevende 'schaar'-toetsen maken van het toetsenbord een duurzaam, modern en betrouwbaar apparaat.
Afmetingen: L x B x H: 43 x 16 x 0,4 cm

Minimale systeemeisen:
- Windows XP (ook geschikt voor Windows Vista, 7, 8 en 8,1 en tenslotte ook voor Windows 10)
- Apple Mac: vanaf OS X en hoger

U kunt desgewenst het toetsenbord ook gebruiken op uw iPhone, iPad of Androïd telefoon, want de set heeft Bluetooth in huis!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Ultradun Rapoo 8900, 5 Ghz draadloos toetsenbord plus gratis draadloze muis à € 89,50