APPLE MAGIC KEYBOARD BLUETOOTH EN KEYGUARD VOOR IPAD OF MAC
Doelgroep: iedereen die graag een draadloos en klein toetsenbord wil voor het bedienen voor de iPad of zijn of haar Mac. Voor mensen met fysieke problemen als tremoren levert Edupro ook een zogenaamd keyguard. In combinatie gekocht met het Apple BT keyboard, krijgt u van ons een mooie korting.

Gebruik het Apple Magic Keyboard Bluetooth op je bureau, op schoot of waar dan ook binnen tien meter van je Mac. Dit kan allemaal dankzij de ingebouwde Bluetooth-technologie. Het compacte ontwerp neemt 24 procent minder bureauruimte in beslag dan toetsenborden van volledig formaat, dus heb je extra ruimte om het toetsenbord op te schuiven en de muis er muis er naast te plaatsen. Ook zul je het verschil voelen als je typt op de behuizing van geanodiseerd aluminium met platte toetsen die stevig en responsief zijn. Met één toetsaanslag krijg je toegang tot diverse functies voor de Mac, zoals helderheid van het scherm, volume, cd's en dvd's uitwerpen, afspelen/pauzeren, Mission Control en Launchpad.

Keyguard (geleidebord)
Speciaal voor dit toetsenbord is een keyguard ontwikkeld, waardoor de gebruiker nooit meer dan 1 toets tegelijk in kan drukken. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld last heeft van tremoren in de hand, of moeite met uw coördinatie heeft.

Slechts twee AA-batterijen
Het Apple Magic Keyboard Bluetooth heeft nu slechts twee AA-batterijen nodig, dat is er één minder dat het vorige model. En dankzij het intelligente systeem voor energiebeheer gaat de batterij langer mee. Dus als het keyboard niet gebruikt wordt, gaat er automatisch minder stroom naar toe. Op het moment dat je weer gaat typen wordt het weer geactiveerd. Gebruik de aan/uit-schakelaar voor gevallen wanneer je de computer langere tijd niet gebruikt.

Inhoud van de verpakking
- Apple Magic Keyboard Bluetooth met QWERTY-indeling
- Twee AA-batterijen
- Gedrukte informatie

Minimale systeemvereisten
- iPad of Mac met Bluetooth
- Mac OS X versie 10.6.8 of hoger
- Twee AA-batterijen (meegeleverd)
- Sommige functietoetsen zijn speciaal voor de Mac ontwikkeld en zijn niet bruikbaar op iPad

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Apple Magic BT keyboard à € 109,50
Apple Magic BT keyguard à € 89,50
Apple Magic BT keyboard + keyguard à € 179,50