LOGITECH WIRELESS TOUCH KEYBOARD K400
Doelgroep: een ieder die het gemak van een klein toetsenbord nodig heeft. Ook fijn als u beperkte bewegingsmogelijkheden hebt, want u hebt geen muis meer nodig door het ingebouwde touchpad!

Voor gemakkelijke draadloze bediening van uw laptop, of PC, zelfs wanneer deze op de tv is aangesloten. Bedien uw laptop comfortabel vanaf de bank dankzij het draadloze bereik van 10 meter*. Het grote, ingebouwde touchpad van 9 cm met multitouch-invoer maakt het bovendien gemakkelijk om online en op uw computer te navigeren.

Het zeer dunne, compacte ontwerp bespaart ruimte maar biedt toch een comfortabele type-ervaring, dankzij de gestroomlijnde, vlakke toetsen die heerlijk aanvoelen en bijna geruisloos zijn. Het toetsenbord kan ook verticaal staan zodat het gemakkelijk kan worden opgeborgen als u weinig ruimte heeft.

*Het draadloze bereik kan variëren, afhankelijk van omgevings- en computeromstandigheden.

Eigenschappen:
Voorzien van ingebouwd touchpad
Programmeerbare hot keys
Sneltoetsen
Toetsenbord formaat: mini
Toetsenbordindeling: QWERTY
Verbindingstechnologie: RF Draadloos 2,4 Ghz
Aansluiting: USB
Bereik: 10 meter
Kleur: zwart

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 à € 44,50