BLUETOOTH TOETSENBORD ZONDER NUMERIEK GEDEELTE
Doelgroep: iedereen die beperkte ruimte tot zijn of haar beschikking heeft op het bureau- of rolstoelblad. Ook geschikt voor mensen die beperkte bewegingsmogelijkheden hebben.

Deze toetsenbordjes zijn bijzonder geschikt om bij een tablet of smart-tv te gebruiken, maar werken uiteraard ook prima met een laptop of PC. Ze werken volgens het Bluetooth-protocol, dus het apparaat waarmee het toetsenbord verbonden moet worden, moet wel over een Bluetooth-ontvanger beschikken. De meeste tablets en smart-tv's beschikken hierover. Niet alle laptops en PC's echter, dus leveren we gratis een Bluetooth USB-ontvangertje mee met deze toetsenborden!

Ze zijn verkrijgbaar in wit en in zwart.

Afmetingen: ongeveer 24 x 15 x 1,5 cm (l x b x h)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Bluetooth toetsenbord zonder numeriek gedeelte zwart à € 24,50
Bluetooth toetsenbord zonder numeriek gedeelte wit à € 24,50