LOGITECH K120, MORSBESTENDIG TOETSENBORD
Doelgroep: kinderen en volwassenen die in een omgeving leven en werken waarin er óf veel stof aanwezig is, óf veel vocht. Of gewoon waar toetsenborden vies worden. Ideaal ook als de gebruiker door omstandigheden veel moet kwijlen o.i.d.

Dit stevige, robuuste toetsenbord is morsbestendig, d.w.z. dat een klein, vloeibaar ongelukje geen kwaad kan. Zoekt u een volledig afwasbaar toetsenbord, dan kunt u beter de Logitech K310 bestellen, die staat ook op onze website.

Het toetsenbord is bijzonder fijn om te bedienen, licht, soepel kunt u de toetsen indrukken.

Soepel typen dankzij de vlakke, fluisterstille toetsen en standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok zullen uw handen u dankbaar zijn. Het dunne toetsenbord is niet alleen gestroomlijnd, het heeft ook een morsbestending ontwerp, stabiele uitklapbare pootjes en duurzame toetsen. Gemak dient de mens; gewoon aansluiten op een USB-poort van uw desktop, laptop of netbook en u kunt aan de slag.

Specificaties
Aansluiting: USB
Toetsenbordindeling: QWERTY
Taal toetsenbord: US International
Kleur van het product: Zwart
Certificering: CE, TUV, WEEE, FCC, UL/cUL, VCCI, BSMI, EPUP, KCC
Lengte snoer: 1,5m
Dimensies toetsenbord (BxDxH): 450 x 155 x 23,5 mm
Gewicht toetsenbord: 550 gr.
Minimale systeemeisen: USB.

Tja, de mogelijkheden voor gebruik: garages, winkels, in de industrie, ziekenhuizen, laboratoria, maar ook in scholen, kinderdagcentra of instituten, waar kinderen mogelijkerwijs een overvloedige speekselvloed hebben.

Bruikbaar op iedere computer of laptop met een USB-aansluiting, ook geschikt voor iPad of Samsung tablet, mits voorzien van een zogenaamde USB-converter, die Edupro ook kan leveren. En welke Windows (vanaf XP t/m 10) of iOs (vanaf versie X) u ook gebruikt, het toetsenbord werkt gewoon.

En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Logitech morsbestendig toetsenbord K120 à € 29,50