RAPOO 8000 KLEIN TOETSENBORD MET MUIS, BEIDEN DRAADLOOS,MORSBESTENDIG
Doelgroep: iedereen met weinig ruimte op bureau-of rolstoelblad, mensen met kleine handen, kinderen.

Stijlvol, compact en eenvoudig. Deze set is een plezier om mee te werken, met z'n minimalistisch design. Een drup koffie, water of andere vloeistof hebben geen invloed op het toetsenbord (max 60 ml), het blijft keurig werken. De muis heeft een HD sensor met 1000 DPI (puntjes per inch) en kunt u dus zeer precies plaatsen waarheen u maar wilt op het beeldscherm. Toetsenbord en muis werken op 2.4 GHz FM-band, die zorgt dat u tot maximaal 10 meter afstand rondom uw computer of laptop kunt werken, als u dat zou willen ;)

En géén gedoe met losse kabels op uw bureau!

Betrouwbare 2.4 GHz draadloze aansluiting.

Spill-resistant design
U mag een drankje op uw bureau hebben staan, zelfs morsen over het toetsenbord kan geen kwaad. Maar u moet er niet onder water mee gaan werken.

High resolution 1000 DPI sensor
Precieze, accurate en soepele beweging van de muisaanwijzer op uw beeldscherm.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Rapoo 8000 klein toetsenbord met muis à € 29,50