SPEEL-LEER TOETSENBORD MET HOOFD- ÉN KLEINE LETTERS
Doelgroep: kinderen die motorisch baat hebben bij een toetsenbord met grote toetsen en kinderen met beperkte visus. Een hele mooie toevoeging bij het leren lezen, vanwege de hoofd- en blokletters op de toetsen!

- Grote toetsen (2 maal zo groot als een 'gewoon' toetsenbord. Duidelijke en heldere toetsen, die herkenning en gebruik van de letters vereenvoudigen voor ieder kind of volwassene met 'special needs' of een visuele beperking
- Iedere toets heeft een kleurcode, om herkenning van toets, (mede-)klinkers, cijfers en functietoetsen, te vergemakkelijken
- Hoofdletters en blokletters op dezelfde toetsen!
- Kast is niet gevoelig voor vocht, speeksel of geknoeid vocht
- Plug and Play via USB-poort van uw computer
- Het Speel-leer toetsenbord is ook aan te sluiten op een iPad (via onze Conversion Kit) of Androïd (bijvoorbeeld Samsung) tablets of zelfs telefoons (via een verloopkabel van USB naar mini-USB).

Op verzoek van gebruikers hebben we functietoetsen aan het Speel-leer toetsenbord toegevoegd en de leesletters groter afgedrukt op de toetsen dan de hoofdletters! Zodat het nog duidelijker is voor de leerlingen bij het aanvankelijk leesonderwijs.

Gewicht: 762 gr
Afmetingen: 48,2 x 18 x 4,6 cm

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Speel-leer Toetsenbord met hoofd- én kleine letters à € 39,50