TRUST BLUETOOTH MINI TOETSENBORD, EVENTUEEL MET KEYGUARD
Doelgroep: iedereen die graag een draadloos en klein toetsenbord wil voor het bedienen voor zijn Android tablet, laptop of computer, ook op de iPad, iPhone en de Mac werkt dit toetsenbord. Voor mensen met fysieke problemen als tremoren levert Edupro ook een zogenaamd keyguard. In combinatie gekocht met het Trust keyboard, krijgt u van ons een mooie korting.

Gebruik het Trust Bluetooth toetsenbord opuwe bureau, op schoot of waar dan ook binnen tien meter van tablet, laptop of PC. Dit kan allemaal dankzij de ingebouwde Bluetooth-technologie. Het compacte ontwerp neemt een kwart minder bureauruimte in beslag dan toetsenborden van volledig formaat, dus heeft u extra ruimte om het toetsenbord op te schuiven en de muis er naast te plaatsen. Ook zult u het verschil voelen als u typt op de behuizing van geanodiseerd aluminium met platte toetsen die stevig en responsief zijn.

Keyguard (geleidebord)
Speciaal voor dit toetsenbord is een keyguard ontwikkeld, waardoor de gebruiker nooit meer dan 1 toets tegelijk in kan drukken. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld last heeft van tremoren in de hand, of moeite met uw coördinatie heeft.

Slechts twee AA-batterijen
Het Trust Bluetooth toetsenbord heeft slechts twee AA-batterijen nodig en dankzij het intelligente systeem voor energiebeheer gaat de batterij lang mee. Dus als het keyboard niet gebruikt wordt, gaat er automatisch minder stroom naar toe. Op het moment dat u weer gaat typen wordt het weer geactiveerd. Gebruik de aan/uit-schakelaar voor gevallen wanneer u de computer langere tijd niet gebruikt.

Inhoud van de verpakking
- Trust Bluetooth toetsenbord met QWERTY-indeling
    Ultradun en lichtgewicht
    Toetsen met uitstekend reactievermogen (scissor-type)
    13 mediatoetsen voor iPhone en iPad, inclusief 8 met Windows-functie
    Bluetooth, draadloos bereik van 10 meter
    Losstaande toetsen met laag profiel
    Aan/uit-knop
- Twee AA-batterijen
- Gedrukte handleiding

Minimale systeemvereisten
- Android tablet, telefoon, laptop, PC, iPad of Mac met Bluetooth
- IOS 9.2 of hoger (iPad/iPhone), Mac OS X versie 10.10 (Yosemite) of hoger, Android vanaf 4.0.3, Windows Vista, 7, 8 en 10
- Twee AA-batterijen (meegeleverd)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Trust mini draadloos Bluetooth toetsenbord à € 69,50
Keyguard voor Trust mini draadloos Bluetooth toetsenbord à € 89,50
Combiset Trust mini draadloos Bluetooth toetsenbord plus keyguard à € 139,50