MATIAS HALF TOETSENBORD VOOR 1-HANDIG, LINKS TYPEN
Waar is de andere helft van het toetsenbord?
Is er niet, want u heeft het niet nodig.
De HalfKeyboard technologie stelt u in staat linkshandig te typen met gebruikmaking van uw standaard toetsenbordvaardigheden.
Het HalfKeyboard stelt u in staat met slechts één hand te typen, waardoor u uw andere hand vrij heeft om andere dingen te doen. Dit kan heel handig zijn om muis, trackball, joystick, gewone pen of andere dingen met uw andere hand te doen. Ook als u de beschikking heeft over uw linkerhand en uw rechterhand functioneert niet, dan is dit een ideaal toetsenbordje.

Waarom zou u kiezen voor een 1-handig toetsenbord in plaats van een gewoon toetsenbord?
U kunt eenvoudig notities of tekeningen maken met uw rechterhand, zonder uw hand van het toetsenbord af te halen. Eenvoudig teksten of tekeningen bewerken Als u een stylus in uw rechterhand heeft, kunt eenvoudig door tekst of tekening scrollen, tekst selecteren, correctives aanbrengen, stukken verwijderen etc.
Betere Navigatie & Controle Met slechts 1 hand op het toetsenbord en de andere op uw muis of met uw stylus of pen, kunt u sneller werken. Bijvoorbeeld als u veel cijfers of tekst moet invoeren. Sneller dan met een gewoon toetsenbord! Eenvoudig en gerieflijk in gebruik U hoeft niet een onhandig opvouwbaar toetsenbord uit te klappen. Het Half Keyboard is altijd meteen klaar voor gebruik.

Hoe werkt het?
U type met uw linkerhand, net zoals u bij een gewoon toetsenbord zou doen.
Alleen, de spatiebalk werkt als een Shift/Toets, als u die indrukt krijgt u de letters te zien van het ontbrekende gedeelte van uw toetsenbord.
Eén keer de spatiebalk kort indrukken, geeft gewoon een spatie te zien.

Is het eenvoudig te leren?
Ja.
De meeste gebruikers zijn na een minuut of twee uitproberen al gewend! Weinig inspanning is nodig en uw snelheid wordt gaandeweg steeds rapper in de praktijk.
Als u nog niet zo goed kunt typen, is het feitelijk net zo makkelijk (of moeilijk) als leren typen op een standaard toetsenbord.

Hoe snel kan ik typen?
Snel!
Een redelijk ervaren gebruiker kan zo´n 64 woorden per minuut typen. Da´s 3 tot 6 keer zo snel als bij andere kleine toetsenborden.

Vanwaar dat grote verschil?
Het HalfKeyboard, met z´n toetsen van normale grootte, laat u erop werken met één hand. Bij andere kleine toetsenborden moet u erg wennen aan de vaak heel pietepeuterige toetsjes, dat werkt niet erg snel, of u moet die met een pen bedienen, hetgeen nog langzamer werkt.
Het Matias Half Keyboard is een toetsenbord ontwikkeld voor het gebruik met de linkerhand, maar heeft de mogelijkheden van een volledig toetsenbord mét numeriek deel.
Dit toetsenbord maakt het mogelijk om met één hand te typen, al dan niet om de rechter hand vrij te houden voor andere werkzaamheden. De aanslag is zeer licht. De 22 toetsen kunnen door gebruik van de spatiebalk eenvoudig van functie wisselen.

Ervaringen van een gebruiker met het Matias Half Keyboard
"Ik gebruik dit keyboard nu enkele maanden in verband met disfunctie van mijn rechterhand door zenuwschade en ben er erg content mee. Uit ervaring kan ik zeggen dat als je voorheen blind kon typen met twee handen de omschakeling naar het typen met een hand op dit keyboard veel makkelijker is dan gedacht. Grote truc is het niet teveel naar je hand kijken en vooral blind te blijven typen, de omschakeling gebeurd in je hoofd maar als je gaat kijken wordt het erg verwarrend. De eerste periode is het vooral wennen en maak je nog regelmatig tikfouten, daar moet je even doorheen en dan gaat het al snel prima. Het keyboard is plug-en-play en werkt tot nu toe op elke pc waar ik hem op heb geprobeerd zonder dat aanvullende software benodigd is.
Verder zijn de reacties uitermate grappig als mensen je toetsenbordje voor het eerst zien want er wordt gelijk gedacht dat er een deel mist.
Nogmaals dank voor het feit dat u dit product naar Nederland heeft gehaald want zonder dit keyboardje was ik waarschijnlijk deels afgekeurd en had ik mijn huidige functie niet kunnen behouden."

Operating Systems: Win 2000/Me/XP/Vista/8/10, Mac OS X
Aantal toetsen: 22
Drivers: Plug & Play
Aansluiting: PS2/USB
Kleur: zwart
Afmetingen: 145mm x 80mm x 15mm (ongeveer net zo groot als een rekenmachine)
Gewicht: 150 gram
Garantie: 1 jaar

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Matias Half Keyboard voor linkshandige gebruikers à € 714,50