KINDERBOARD2
Doelgroep: kinderen en mensen met motorische problemen aan armen en/of vingers.

Het Kinderboard2 is een kindvriendelijk toetsenbord met grote toetsen van 2,5 cm breed en lang. De cijfers en letters zijn ook heel duidelijk, ook voor mensen met visusproblemen kan e.e.a. een goede oplossing zijn, maar voor hen is het Visionboard wellicht nog een beter idee, zie elders onder de rubriek toetsenborden! Medeklinkers, klinkers, interpunctietekens en cijfers hebben allemaal hun eigen kleur. Prima voor kleuters om het alfabet te leren en te gebruiken, alsmede de cijfers!

Vanwege de geringe kracht die gebruikt behoeft te worden bij het typen, is het ook een uitkomst voor mensen die bij het gebruik van een normaal toetsenbord toch pijnklachten hebben, bovendien kan de drukkracht op een groter oppervlak worden uitgeoefend!

Voor dit toetsenbord is een specifiek geleidebord van plexiglas ontwikkeld, dat er voor zorgt dat u niet meerdere toetsen tegelijk aanslaat.

Mocht u bijvoorbeeld last van tremoren hebben! Bij gelijktijdige aanschaf met het Kinderboard2 geven wij u ook nog een stukje korting!

Kenmerken:
- Het Kinderboard2 heeft alle standaard toetsen van een normaal toetsenbord.
- Functietoetsen zijn ovaalvormig en veel kleiner dan de andere toetsen.
- Twee USB-poorten ingebouwd, handig voor bijvoorbeeld geheugensticks!
- USB-aansluiting, dus hij werkt ook prima met een Mac!
- Grote toetsen voor plezierig werken (2,5 cm. per zijde)
- Helpt kinderen en mensen met motorische problemen om toetsenbordvaardig te worden.

Verdere specificaties:
Systeem: IBM PC; Mac
Aansluiting: USB

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Kinderboard2 à € 99,50
Kinderboard2 geleidebord à € 99,50
Kinderboard2 en geleidebord samen à € 174,50