LOGITECH MORSBESTENDIGE DESKTOPSET MK120; OPTISCHE MUIS EN DUN TOETSENBORD
Doelgroep: iedereen die een betrouwbare set van toetsenbord en muis wil gebruiken, die morsbestendig en fluisterstil is.

Logitech desktopset MK120 bestaat uit een toetsenbord type QWERTY met een optische muis. Het dunne toetsenbord is niet alleen gestroomlijnd, het is ook morsbestendig en heeft stabiele uitklapbare pootjes en duurzame toetsen.

Logitech Desktop MK120 is een duurzaam duo dat comfort, stijl en eenvoud combineert. Dankzij de vlakke, fluisterstille toetsen en de standaardindeling met F-toetsen en een numeriek toetsenblok van normaal formaat kunt u comfortabel typen.

Dankzij het dunne profiel, het morsbestendige ontwerp, de duurzame toetsen die tot 10 miljoen aanslagen meegaan en stevige, verstelbare pootjes, ziet dit stijlvolle toetsenbord er niet alleen goed uit en voelt het goed aan, maar is het ook uiterst duurzaam. Daarnaast zijn de toetsen goed leesbaar. De optisch muis met hoge definitie biedt u comfort en controle met de soepele, nauwkeurige tracking en een comfortabele, symmetrische vorm die urenlang goed aanvoelt.

En de set-up is eenvoudig. U sluit het toetsenbord en de optische muis gewoon aan op usb-poorten en u kunt er direct mee aan de slag.

De vetgedrukte, helderwitte tekens zijn voor iedereen gemakkelijker te lezen; ideaal voor degenen die geen arendsogen hebben.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Logitech morsbestendige desktopset MK120; optische muis en dun toetsenbord à € 24,95