SAFE TYPE VERTICAAL TOETSENBORD IN QWERTY ÉN AZERTY-LAYOUT
Doelgroep: iedereen die last heeft van pronatie, dorsale flexie of een ulnaire afwijking (rug- en onderarmklachten) bij het gebruik van een normaal toetsenbord.

De Safe Type is gebaseerd op het idee dat onderarm en rug veel minder belast worden als de hand en pols verticaal op tafel of bureaublad rusten i.p.v. de reguliere horizontale stand.

Het SafeType ergonomisch toetsenbord lost het probleem van pronatie (overmatig en belast kantelen van het polsgewricht) op, evenals dorsaalflexie (In het geval van het polsgewricht wordt gesproken van dorsaalflexie als de hand in het polsgewricht achterwaarts in de richting van de handrug wordt bewogen) en ulnaire afwijking (afwijking ellepijp), mogelijk voorkomend als u werkt met een gewoon, horizontaal toetsenbord. In het kort: als u RSI-achtige klachten heeft, dan wel problemen met het polsgewricht ervaart, kan het ontlastend gebruik van dit verticale toetsenbord de klachten flink verminderen.

De Safe Type is een qwerty-toetsenbord, maar dan verticaal in plaats van horizontaal. Het zou een klein dozijn aan klachten bij veeltypers kunnen voorkomen. Het werkt zo: plaats beide handen in de handschudpositie met de handpalmen tegenover elkaar. Plaats zoals bij gewoon typen de wijsvingers op de referentietoetsen (F en J) en begin met typen. Via de twee 'achteruitkijkspiegels(!)' kunt u vervolgens zien wat u typt. Maar een ieder die gewend is aan het tienvingerig systeem, heeft in de praktijk de twee spiegels eigenlijk nauwelijks nodig.

Omdat het Yogi Type keyboard niet meer leverbaar is, vonden we deze opvolger, die o.i. nog robuuster en fraaier is uitgevoerd.

Dit toetsenbord is voorzien van een snoer met USB-aansluiting. Past op iedere PC en laptop en m.b.v. een snoertje of converter, zelfs op iedere tablet.

Let op: de Safe Type is momenteel uitsluitend in het zwart leverbaar! De foto's op deze pagina met de grijze uitvoering, dienen uitsluitend ter informatie en verduidelijking.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Safe Type USB toetsenbord QWERTY (zwart) à € 289,50
Safe Type USB toetsenbord AZERTY (zwart) à € 289,50