ACCURATUS 8000 - BLUETOOTH3.0 DRAADLOOS ALL IN ONE MEDIA TOUCHPAD KEYBOARD MET GESTURE CONTROLS
Doelgroep: iedereen die een veelzijdig toetsenbord met muisfunctie wil gebruiken op een betrekkelijk klein oppervlak.

Het Accuratus 8000 Bluetoothtouchpad keyboard is een all in one draadloos toetsenbord, voorzien van muisfuncties, die u in staat staat uw computer*, laptop*, tablet** en de meeste smart-tv's / smartphones te bedienen, zonder dat u andere apparaten nodig hebt.
*Windows & Apple Mac
**tablet (iOS -niet als muis- & Android).
De 8000 heeft een ingebouwde, extra grote ruim 75 x 90 mm touchpad, waarmee u de bekende Windows 10 'charms' kunt gebruiken (maar ook gewoon muisklik, scrollen, zoomen).

De 8000 is voorzien van een UK keyboard layout, dus stel uw computer wel als zodanig in! De toetsen zijn van reguliere grootte en zijn voorzien van tekens met een duurzame UV-coating, makkelijk te lezen en ze hebben een lange levensduur. Onder de toetsen vindt u de bekende schaarmechanisme technologie, die zorgt voor een soepele en comfortabele type-ervaring. De Accuratus 8000 is voorzien van 13 Multimedia functie toetsen, zodat u simpel afspelen, volume aanpassen kunt instellen. Ook handige 'shortcuts' om uw apparaat op slot te zetten en ook voor 'cut, copy en paste'.

Met de Bluetoothdraadloze verbinding werkt u tot een maximum van 10 meter, is het 8000 touchpad keyboard perfect geschikt voor iedere situatie die een 'all in one' draadloos toetsenbord wireless keyboard vereisen: thuis, mobiel, op reis, op kantoor, in media centra, bij uw tv, in auto of vrachtwagen etc. etc.

Werkt met twee AAA batterijen (worden gratis meegeleverd)
Afmetingen: l x b x h: 346 x 124 x 20 mm
Gewicht: 310 gram

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Accuratus 8000 - Bluetooth3.0 Draadloos All in One Media Touchpad Keyboard met Gesture Controls à € 69,50