EDUPRO DRAADLOOS TOETSENBORD MET TOUCHPAD 2,4 GHZ
Doelgroep: iedereen die een plezierige type- en muiservaring op een klein werkblad kan gebruiken. Het Edupro toetsenbord met touchpad is voorzien van een regulier QWERTY toetsenbord, plus een zogenaamd TouchPad, en wordt met een USB-ontvangertje geleverd. Ook vindt u op het toetsenbord een aantal 'multimedia control' toetsen.

Plug en play, eenvoudig en soepeltjes, u kunt het toetsenbord tot een afstand van 10 meter vanaf PC, laptop of tablet, dan wel tv of Androis TV-Box gebruiken. Met dit draagbare touchpad keyboard, kunt u eenvoudig uw smart TV, notebook, laptop, tablet en smartphone bedienen en films opzoeken, over het internet surfen en met uw vrienden chatten, etc.

Gevoelig touchpad is bijzonder eenvoudig om als muis-achtige te gebruiken: linker- en rechtermuisklik, cursor bedienen, terug- en vooruit 'spoelen', in- en uitzoomen, sluit huidig venster etc. 78 Toetsen zijn er aan boord. Deze zijn bijzonder plezierig om te bedienen. Met de multimedia functietoetsen (druk in FN + F1-F12), is het toetsenbord ook lekker makkelijk om mee te werken. Energiezuinig: als het toetsenbord 10 minuten niet gebruikt wordt, gaat het in de slaapstand. Willekeurig welke toets indrukken brengt het weer tot leven. Batterijgebruik is bijzonder laag, het heeft slechts twee AAA batterijen nodig, die wij gratis meeleveren. De kleine USB Dongle bevindt zich aan de achterkant van het toetsenbord en die moet u er uit halen om hem in PC, laptop e.d. te kunnen gebruiken...

Specificaties:
Gebruikte frequentie: 2,4GHz
Maximaal bereik: 10 meter
Benodigde typekracht is ongeveer 10 gram
Verwachte levensduur toetsen: 3 miljoen aanslagen
2 AAA batterijen worden meegeleverd
Werk voltage: 1,8-3,0V
Te gebruiken tussen -10°C-/+55°C
Kleur: zwart
Afmetingen: 36,8 x 12,2 x 1,9cm
Gewicht: 265 gr.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Edupro draadloos toetsenbord met touchpad 2,4 Ghz à € 49,50