ACCURATUS ACCUMED MINI - USB MINI WATERPROOF (IP67) ANTIBACTERIEEL KLINISCH TOETSENBORD MET MOUSEPAD
De Accuratus Accumed reeks medische toetsenborden en muizen zijn voorzien van NANOARMOUR-2 dubbellaags antibacteriële bescherming, die geïmpregneerd is in de siliconen en op toetsen en kast is gespoten. Daarmee helpen ze (ziekte)kiemen te voorkomen en bestrijden ze de groei van bacteria en virussen. De reeks is speciaal gemaakt voor omgevingen die een hoge standaard van hygiëne vereisen, zoals ziekenhuizen, tandartspraktijken, cosmetische operaties, (dieren-)artspraktijken, laboratoria en in de voedsel en farmaceutische bereidingsomgevingen. Daarnaast komen ze van pas in stoffige, vuile en natte situaties, zoals in fabrieken, garages, op boten en in voertuigen.

De Accumed reeks is zo ontworpen dat er in de gebieden rondom toetsen en knoppen (waar vuil en viezigheid zich kan ophopen), gecombineerd met de Nanoarmour 2 antibacteriële technologie, u de perfecte combinatie in huis hebt om bacteriën, virussen, paddenstoel-achtigen en algen goed onder controle te houden!

Wat is NANOARMOUR en hoe werkt het?
NANOARMOUR bevat nano zilveren partiekeltjes, die een anti-bacteriële werking hebben. De zilveren nano partiekeltjes worden gebruikt in een groot aantal high-end medische producten en hebben bewezen dat ze Escherichia coli, Staphyloccocus aurous en vele andere bacteriën kunnen bestrijden....
De NANOARMOUR eigenschappen helpen mee bacteriën en virussen te bestrijden en voorkomen. Een testrapport over deze technologie is (in het Engels) op te vragen bij ons.

Omdat de nano zilveren deeltjes 1-20 nm 'groot' zijn en de bacterie-cellen 100-1000 nm, kunnen de deeltjes de bacterie-cel binnengaan en daar hun zilveren ionen 'loslaten' om samen met thiol, carboxyl, hydroxyl-groep in de cel meehelpen om de volgende functies te de-activeren:
1 - Combineren met ademhalingsenzymem die verstikking veroorzaken
2 - Binden met protease enzymen die indigestie veroorzaken
3 - Binden met DNA's om zo celvermeerdering te verhinderen

Nadat de bacteriële cel functies verstoord zijn door de zilveren nano deeltjes, is de cel zodanig beschadigs, dat de bacteriële cel het niet overleeft, zodat hij zich ook niet meer kan vermeerderen.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Accuratus AccuMed Mini IP67 à € 99,50