HP INVENT TOETSENBORD MET TRACKBALL EN TWEE MUISKNOPPEN USB EN PS2
Doelgroep: iedereen die beperkte bureauruimte heeft, of gewoon geen muis wil of kan gebruiken, maar wel deze handige trackballl rechtsboven op het toetsenbord.

De HP mini een draadgebonden toetsenbord met ingebouwde trackball rechtsboven en twee ingebouwde muisknoppen linksboven op het toetsenbord. Hij heeft 88 toetsen, maar de functionaliteit van een volledig toetsenbord.

Dit toetsenbord is zeer veelzijdig in te zetten. Het is klein, maar kan van groot belang zijn! U kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als toetsenbord bij een server, bij een kassa, om een machine of rolstoel aan te sturen, of bijvoorbeeld als u op een beurs een demonstratie moet geven.

Afmetingen: 34 x 17 cm

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
HP Invent toetsenbord met trackball en twee muisknoppen USB en PS2 à € 49,50