TOETSENBORD MET RASTER AZERTY
Doelgroep: iedereen die baat heeft bij een geleidebord of raster over het toetsebord, bijvoorbeeld omdat u last heeft van tremoren of overmatig onrustige handen.

Er zijn vermoedelijk meer dan 2000 verschillend typen toetsenborden in gebruik wereldwijd met allemaal verschillen toetsen en vormen. Wij kunnen u nu een toetsenbord mét geleidebord leveren voor de prijs van alleen het geleidebord! We hadden al de QWERTY-uitvoering, maar nu is er ook de uitvoering voor onze Belgische cliënten in AZERTY!

Uitgestanst zijn de vormen van de toetsen, zodat ook mensen met b.v. spierspasmen (tremoren) de juiste toets kunnen indrukken, zonder tegelijk twee of meer andere toetsen aan te raken. U heeft gegarandeerd de juiste pasvorm voor het toetsenbord! U hoeft zich dus geen zorgen te maken of het allemaal past!

Het is een kwalitatief prima toetsenbord van Accuratus, u kunt het op iedere computer gebruiken met een USB- of de oudere PS2-aansluting.

- Kwaliteits Accuratus standaard toetsenbord inclusief Windows-toetsen
- USB aansluiting
- PS2-aansluiting middels convertertje is ook leverbaar
- Comfortabel geleidebord met afgeronde gaten
- Toetsenbord is leverbaar in het zwart met witte hoofdlettertoetsen

Het toetsenbord is bruikbaar vanaf Windows 98 t/m Windows 10.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Toetsenbord met raster AZERTY à € 179,50