ADESSO 310/3100 (DRAADLOOS 2,4 GHZ OF DRAADGEBONDEN) MINI TOETSENBORD MET TRACKBALL
Doelgroep: mensen met zeer weinig ruimte op hun bureaublad of rolstoelblad. Mensen met beperkte bewegingsmogelijkheden van arm en/of hand.

Het Adesso draadloos (2,4 GHz RF) of draadgebonden Mini Trackball-toetsenbord combineert de bediening van een geïntegreerde trackball met de kenmerken van een standaard toetsenbord zonder numeriek gedeelt, dus een mini-uitvoering. Gebruikers kunnen vrij werken zonder beperkingen van ruimte of afstand.

De 3100 heeft 6500 ID's op 12 kanalen, waardoor gebruikers kunnen genieten van 9 meter draadloze vrijheid. De trackball van zowel de 3100 als de 310 levert superieure precisie en vloeiende bewegingen met vrijwel geen onderhoud of reiniging. Dit minitoetsenbord is perfect voor compacte ruimtes, waaronder de woonkamer, kiosken/stations, vergaderruimten, mobiele en werkgroepprojectomgevingen.

Dit unieke toetsenbord past uitstekend bij moderne pc-systemen, bij platte LCD-monitoren en tablet-pc's in moderne kantooromgevingen. Het kleine, compacte formaat is ook extreem mobiel en past gemakkelijk in een koffer of rugzak.

Let op: als u de keyguard meebestelt: de afmetingen van de gaatjes zijn niet geschikt voor al te dikke vingers! Dus perfect voor kinderen geschikt en voor mensen met niet al te dikke vingers.

Zie deze pdf voor afmetingen, gewicht etc.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Adesso 310 draadgebonden USB toetsenbord à € 99,50
Adesso 3100 draadloos USB toetsenbord met USB-dongeltje à € 99,50
Keyguard plexiglas voor de Adesso 310 of Adesso 3100 à € 99,50
Adesso 310 draadgebonden + keyguard plexiglas à € 172,50
Adesso 3100 draadloos + keyguard plexiglas à € 172,50