KINESIS FREESTYLE 2 DEELBAAR TOETSENBORD USB
Doelgroep: iedereen die baat kan hebben bij een toetsenbord dat nét iets anders neergezet kan worden dan een gewoon toetsenbord. Bijvoorbeeld omdat u last hebt van RSI of motorische problemen kent.

Ultradun ergonomisch toetsenbord voor Mac en PC of laptop
Het Kineses FreeStyle2 toetsenbord is extra dun en is zowel op het gebied van ergonomie als van design een grote doorbraak. Hij heeft een nog lichtere aanslag dan zijn voorganger. Het FreeStyle2 toetsenbord bestaat uit twee delen, waardoor u hem naar uw persoonlijke wensen kunt instellen.

Instelbaar
De instelmogelijkheden maken een ergonomische werkhouding mogelijk en daarnaast variatie in gebruik, waardoor overbelastingsklachten als RSI kunnen worden voorkomen.

Licht en Makkelijk mee te nemen
Het gewicht van het Kineses FreeStyle2 toetsenbord is slechts 982 gram, wat hem zeer geschikt maakt voor mobiel gebruik.

Kinesis Freestyle2 Ascent accessoire

Doelgroep: een ieder die baat heeft bij een qua hoek instelbaar toetsenbord, tot zelfs verticaal instelbaar! Zeer geschikt voor mensen met RSI-achtige klachten.

Koppel dit Ascent-accessoire met elk Kinesis Freestyle2-toetsenbord voor een verstelbare hoek tussen 20 en 90 graden. Zodoende krijgt u een verticaal toetsenbord tot uw beschikking.

Met een gesplitst toetsenbord wordt een betere houding gegarandeerd en verlaagt u de ongewenste spierspanning tijdens het typen en muisgebruik. Zorg voor een goed passend toetsenbord voor uw werkzaamheden, eventueel een bijpassende muis en ervaar zelf hoe de spanning in schouders, nek en arm afneemt. - Multi-angle tenting-modules - Inclusief verbindingsplaat - Individueel af te stellen

Meer dan alleen een verticaal ergonomisch toetsenbord met dit Ascent accesoire. De Freestyle Ascent-accessoire kit bevat twee multi-angle tenting-modules die aan de onderkant van het keyboard kunnen worden bevestigd, plus een verbindingsplaat die indien gewenst kan worden gebruikt om de twee toetsenborddelen met elkaar te verbinden.

Beide toetsenborddelen van het Kinesis Freestyle2 toetsenbord kunnen onafhankelijk worden ingesteld voor elke toetsmodule in het bereik tussen 20 tot 90 graden, in stappen van 10 graden. De scheiding links/rechts wordt alleen beperkt door de lengte van de verbindingskabel van het toetsenbord. De standaard 9" Freestyle2 scheiding is voldoende voor de meeste gebruikers, maar de Freestyle2 20" toetsenbord verbindingskabel wordt aanbevolen voor meer flexibiliteit.

De Ascent kan ook worden gebruikt in combinatie met de optionele Freestyle2-handpalmsteunen, het meest geschikt voor de lagere tentinstellingen van 20, 30 en 40 graden. Wilt u die ook bestellen, mail of bel ons even voor meer informatie of kijk even op de website van Kinesis.

Dit Ascent accesoire is niet compatibel met het mechanische Freestyle Pro-toetsenbord.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Kinesis Freestyle 2 deelbaar toetsenbord USB à € 179,50
Kinesis Freestyle 2 Ascent accessoire à € 249,50