KINESIS FREESTYLE 2 DEELBAAR TOETSENBORD USB
Doelgroep: iedereen die baat kan hebben bij een toetsenbord dat nét iets anders neergezet kan worden dan een gewoon toetsenbord. Bijvoorbeeld omdat u last hebt van RSI of motorische problemen kent.

Ultradun ergonomisch toetsenbord voor Mac en PC of laptop
Het Kineses FreeStyle2 toetsenbord is extra dun en is zowel op het gebied van ergonomie als van design een grote doorbraak. Hij heeft een nog lichtere aanslag dan zijn voorganger. Het FreeStyle2 toetsenbord bestaat uit twee delen, waardoor u hem naar uw persoonlijke wensen kunt instellen.

Instelbaar
De instelmogelijkheden maken een ergonomische werkhouding mogelijk en daarnaast variatie in gebruik, waardoor overbelastingsklachten als RSI kunnen worden voorkomen.

Licht en Makkelijk mee te nemen
Het gewicht van het Kineses FreeStyle2 toetsenbord is slechts 982 gram, wat hem zeer geschikt maakt voor mobiel gebruik.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Kinesis Freestyle 2 deelbaar toetsenbord USB à € 149,50